طرز تهیه خورشت هویج

يکشنبه 29 دی 1398
23:32
لیلا تهامی

طرز تهیه خورشت هویج

برای شروع پیاز را رنده و یا اینکه بصورت نگینی خرد نمایید سپس تابه را روی اجاق قرار داده و با شعله کم همراه با مقداری روغن پیاز ها را تفت دهید زمانی که پیاز ها سبک و شیشه ای شدند زردچوبه را درون تابه ریخته و این دو را با هم تفت میدهیم تا کاملا بخورد هم بروند و یکدست شوند . حالا زمان اضافه کردن گوشت به پیازهای درون تابه فرا رسیده است و تا زمانی که گوشت خورشتی تغییر رنگ دهد مواد را با هم تفت میدهیم ۲ الی ۳ لیوان آب جوش آماده کرده و زمانی که گوشت سرخ شد آب را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت خورشتی کاملا پخته شود .

در مرحله بعدی ، هویج ها را شسته و پوست آنرا جدا میکنیم حالا هویج ها را بصورت منظم و یدکست بصورت خلالی برش زده و آماده برای طبخ میکنیم ، هر چه برش های شما مرتب تر باشد خورشت خوشزه شما ظاهر بهتری خواهد داشت . حالا خلال ها را بصورت جداگانه درون تابه تفت میدهیم ، اگر شما این کار را با حوصله انجام دهید و زمان بیشتری را برای سرخ کردن هویج ها قرار دهید خورشت شکیل تری خواهید داشت .

زمانی که گوشت پخته شد هویج را همراه با آلو خورشتی به مواد اضافه کرده و پس از آن نمک و فلفل سیاه را ریخته و کمی هم میزنیم تا مواد بخوبی با هم مخلوط شوند حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا غذا به آرامی پخته و جا افتاده شود ، شما در ۳۰ الی ۲۰ دقیقه پایانی پخت مقداری آبلیمو و زعفران دم کرده به خورشت مجلسی اضافه نمایید . اکنون خورشت شما آماده برای سرو شده است .


[ بازدید : 105 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

مرغ سوخاری

شنبه 28 دی 1398
18:50
لیلا تهامی

مرغ سوخاری

پیاز را پوست گرفته و بعد از آن بصورت خلالی خرد نمایید ، سپس ساق مرغ را همراه با پیاز های خرد شده و کمی نمک تفت دهید مقداری نمک و فلفل سیاه و ادویه کاری و زردچوبه اضافه نمایید سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید و برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا مرغ شما نیم پز شود ، اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود .

درون یک کاسه تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید ، درون ظرف جداگانه ای آرد سفید را ریخته و در ظرف دیگری پودر سوخاری را با پودر سیر و پودر پیاز و فلفل سیاه و پاپریکا و نمک مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند ، حالا ساق مرغ را درون آرد سفید و تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید ، تابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد مرغ ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید .


[ بازدید : 104 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خوراک جگر

جمعه 27 دی 1398
23:52
لیلا تهامی

طرز تهیه خوراک جگر

شما برای تهیه این خوراک مقوی و خوشمزه در ابتدا باید پیاز را بصورت خلالی خرد کرده و پس از انجام این کار یک عدد تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و با مقدار اندکی روغن پیاز های خرد شده را تفت دهید ، زمانی که پیاز های شما سبک و شیشه ای شدند جگر را ریز ریز و در اندازه های شبیه به هم خرد کنید و بر روی پیاز ها ریخته همراه با هم تفت دهید .

در مرحله بعد ، فلفل دلمه ای و گوجه های رنده شده را اضافه نموده اگر احساس نمودید گوجه شما رنگ خوبی ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی بریزید و هم بزنید حالا نمک و فلفل سیاه را ریخته و پس از انجام این کار پودر سیر و فلفل چیلی را اضافه کنید اکنون میتوانید درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا غذا مغز پخت شود و آب درون تابه کشیده شود و یک سس غلیظ داشته باشید ، در پایان مقداری آبلیمو بر روی جگرها ریخته ، و غذای خوشمزه خود را همراه با پیاز و سماق و سبزی جعفری سرو نمایید .


[ بازدید : 101 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه ماهی شکم گرفته

جمعه 27 دی 1398
23:48
لیلا تهامی

طرز تهیه ماهی شکم گرفته

پس از پاک کردن ماهی آنرا بخوبی همراه با آب سرد بشویید یک ظرف لبه دار اندازه ماهی آماده کنید درون ظرف یک عدد پیاز را بصورت خلالی درشت خرد نمایید مقدار آب لیمو اضافه کنید ماهی را درون ظرف گذاشته و از موادی همچون نمک و فلفل و آویشن و تخم گشنیز و زردچوبه بعنوان ادویه برای طعم دار کردن ماهی استفاده کنید ماهی را بخوبی با این مواد مخلوط کنید تا حسابی مزه دار شود ، حالا ظرف را برای مدت زمان ۱ ساعت کنار قرار دهید تا ادویه بخورد ماهی برود .

در مرحله بعد موادی را که قرار است داخل شکم ماهی قرار دهید را آماده نمایید ، پیاز و سیر را بصورت نگینی خرد نمایید درون تابه ریخته و با اندکی روغن تفت دهید کمی که سبک شدند رب انار و رب گوجه و بعد از آن رب نارنج و رب ازگیل را اضافه کرده و با هم تفت داده و مخلوط کنید ، بعد از گذشت چند لحظه سبزی های معطر را بریزید و کمی تفت دهید در پایان گردوهای خرد شده و آلوچه و ناردون و زرشک را بریزید کمی که مواد با هم سرخ شدند اجاق را خاموش نموده و اجازه دهید تا سس خنک شود .

طرز تهیه ماهی شکم گرفته

در مرحله بعدی ، کف ظرفی را که قرار است درون فر قرار دهید را چرب کرده سپس ۲ عدد پیاز را بصورت حلقه حلقه بریده و کف ظرف قرار دهید ، حالا ماهی را اماده کنید و درون آنرا با سس مخصوصی که تهیه نموده اید پر کنید ، پس از انجام این کار شکم ماهی را با نخ و سوزن استریل شده و تمیز ببندید . ماهی را بر روی پیاز های درون ظرف چیده بصورتی که با کف ظرف تماس نداشته باشد

میتوانید از سسی که برای طعم دار کردن ماهی آماده کرده بودید نیز درون ظرف بریزید ، حالا یک استکان آب هم اضافه نموده و روی ظرف را با یک فویل بپوشانید حالا ظرف را برای مدت زمان ۴۵ دقیقه درون فر و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید ، بعد از گذشت این مدت زمان فویل را برداشته و برای ۱۵ دقیقه دیگر درون فر قرار داده تا کاملا پخته شود . حالا میتوانید ماهی را برای ۱۰ دقیقه گریل کنید تا طلایی رنگ شود . اکنون ماهی شکم پر خوشمزه شما آماده برای سرو شده است .


[ بازدید : 109 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه پیتزا لقمه ای

جمعه 27 دی 1398
0:17
لیلا تهامی

طرز تهیه پیتزا لقمه ای

در شروع کار خمیر مایه را همراه با شکر و آب ولرمی که دارید مخلوط کنید سپس تمام مواد را با هم ترکیب کرده و خمیر را اماده نمایید آرد را الک نموده و کم کم به خمیر اضافه نمایید و با دست آنرا ورز دهید تا خمیر یکدست و سفتی داشته باشید ، خمیر شما باید از خمیر پیراشکی سفت تر باشد . روی خمیر را سلفون کشیده و برای مدت زمان ۲ ساعت در یک جای نسبتا گرم اسراحت دهید تا ور بیاید .

هنگامی که خمیر مورد نظر شما اماده شد بر روی میز کارتان مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه بر روی میز کار پهن نمایید قطر خمیر شما تقریبا ۱ سانتیمتر باشد سپس به کمک یک قالب گرد خمیر را برش بزنید و با چنگال چند عدد سوراخ بر روی برش های خمیر ایجاد کنید ، فر را با دمای ۱۷۰ درجه پیش گرم کنید و پس از آن خمیر را برای مدت زمان ۳ دقیقه درون فر قرار دهید تا نیم پز شود .

در مرحله بعد و زمانی که خمیر را از درون فر خارج نمودید مقداری سس کچاپ و پنیر پیتزا بر روی خمیر ریخته بر روی آنها مقداری مواد پیتزا و دوباره پنیر پیتزا بریزید ، درجه حرارت فر را بر روی ۱۷۵ درجه قرار داده و مواد را برای مدت زمان ۱۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا کاملا پخته شود . این خوراک همانند رولت مرغ یک پیش غذای شیک و مجلسی میباشد .


[ بازدید : 96 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

مرغ و کلم بروکسل

جمعه 27 دی 1398
0:15
لیلا تهامی

مرغ و کلم بروکسل

شما برای تهیه خوراک مرغ و در ابتدای آشپزی به سراغ سینه مرغ رفته و پس از شستشو سینه های مرغ را خرد کرده سپس یک عدد تابه را روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید حالا با حرارت متوسط برش های مرغ را درون تابه ریخته و تفت دهید کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید هنگامی که قهوه ای رنگ شدند مرغ ها را کنار گذاشته و درون همان تابه کلم ها را ریخته و تفت دهید زمانی که تغییر رنگ داد سیر و آرد را بریزید و تفت دهید تا بوی خامی ارد گرفته شود .

در مرحله بعد درون یک لیوان خامه و شیر را ریخته به آن نمک و فلفل را اضافه نموده مواد را بخوبی هم زده تا کاملا یکدست شوند . حالا مرغ های سرخ شده را درون تابه ریخته و به کلم اضافه کنید سپس مخلوط شیر و خامه را بریزید مواد را بخوبی و آرام هم بزنید تا سس چند قل بزند و مقداری غلیظ شود .

در مرحله بعد : پنیر پیتزا را درون تابه ریخته و با مواد مخلوط کنید تا زمانی که پنیر درون سس آب شود حالا میتوانید اجاق را خاموش کنید و با مقداری جعفری خرد شده خوراک مرغ مجلسی خود را تزئین نمایید
[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کوفته گردویی

پنجشنبه 26 دی 1398
0:11
لیلا تهامی

طرز تهیه کوفته گردویی

گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده و سیب زمینی مخلوط کرده و ورز دهید در همان حال که مشغول ورز دادن گوشت چرخ کرده هستید آردنخودچی و یک سوم مغز گردو را هم اضافه نمایید مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید در پایان پودر سیر و پودر آویشن و ادویه کاری را ریخته و بخوبی ورز دهید تا حسابی جا افتاده و به ادویه آغشته شود ، حالا مایه کوفته را برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا در هنگام پخت وا نرود .

در مرحله بعدی تابه را با مقدار کمی روغن بر روی اجاق گذاشته پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و درون تابه تفت دهید زمانی که طلایی رنگ شدند رب گوجه فرنگی و رب انار و الباقی پودر گردو را اضافه کنید و کمی سس کوفته مجلسی را تفت دهید حالا دو لیوان آب را بر روی سس ریخته حرارت را کمی بیشتر کنید تا شروع به قل زدن کند ، از مایه کوفته اندازه گردو برداشته گرد کنید و درون سس قرار دهید شعله را کم کنید و اجازه دهید تا خوراک مجلسی شما جا افتاده شود . توجه داشته باشید به کوفته های درون ظرف دست نزنید تا پایان پخت برای اینکه وا نرود .


[ بازدید : 102 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه بیف استراگانف

سه شنبه 24 دی 1398
19:33
لیلا تهامی

طرز تهیه بیف استراگانف

گوشت را درون کاسه ریخته و بعد از ان فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم ورز دهید و مخلوط کنید، گوشت را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا ادویه حسابی بخورد گوشت رفته و مزه دار شود . حالا تابه را با مقدار کمی روغن روی اجاق قرار دهید تا حسابی داغ شود گوشت را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید بعد از اینکه گوشت آب انداخت و آب آن بخار شد .

گوشت را کنار گذاشته و در همان تابه مقداری کره ریخته و پیاز ها را تفت دهید زمانی که پیاز نرم و شیشه ای شد قارچ را اضافه کرده و تفت دهید ، هنگامی که قارچ ها نرم شد یک قاشق غذاخوری آرد سفید درون تابه ریخته و با مواد تفت دهید . در مرحله بعد گوشت را همراه با عصاره و مقداری آب اضافه نمایید درب تابه را بسته و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته شود زمانی که اجاق گاز را خاموش نمودید خامه را بر روی خوراک خوشمزه ریخته و همراه با سیب زمینی های خلالی سرخ شده سرو نمایید .


[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه شامی کباب

سه شنبه 24 دی 1398
19:31
لیلا تهامی

طرز تهیه شامی کباب

کاسه ای را اماده کنید سپس سیب زمینی ها را شسته و رنده کنید پس از ان پیاز را رنده کنید و همراه با سیب زمینی مخلوط کنید حالا گوشت چرخ کرده را به مایه اضافه نمایید و با دست حسابی ورز دهید همانند مراحل اماده سازی کباب کوبیده در همان حال ارد نخودچی را همراه با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه نمایید پس از افزودن ادویه مایه را برای مدت زمان ۲ دقیقه ورز دهید تا حسابی جا افتاده و مخلوط شود .

اگر احساس نمودید مایه شما چسبندگی خوبی ندارد میتوانید تخم مرغ را هم اضافه کنید ، افزودن یک عدد تخم مرغ انسجام مایه کتلت را زیاد میکند و باعث میشود در هنگام سرخ کردن حالت خود را درون تابه از دست ندهد . حالا بر روی مایه شامی خوشمزه سلفون کشیده و برای ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه بهتری بخود بگیرد .

حالا تابه را روی حرارت متوسط گذاشته مقداری روغن اضافه کنید روغن که داغ شد از مایه برداشته و همانند کوکو سیب زمینی کف دست پهن کنید وسط انرا با انشگت سوراخ کنید تا در هنگام سرخ کردن مغز پخت شود درون تابه قرار دهید و دو طرف شامی را سرخ کنید . در کنار شامی ها چند عدد گوجه فرنگی را هم سرخ نمایید و همراه با نان یا برنج سرو کنید .


[ بازدید : 95 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خورشت فاصولیه

دوشنبه 23 دی 1398
20:42
لیلا تهامی

طرز تهیه خورشت فاصولیه

برای شروع و اماده سازی این خورشت ساده لوبیا ها را از ۲۴ ساعت قبل باید بخیسانیم و بعد از گذشت این فاصله زمانی ابکش کنیم ، تابه را بر روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید و با مقدار کمی روغن گوشت را تفت دهید ، حالا پیازها را خلالی خرد کنید و همراه با گوجه فرنگی و لوبیا سبز به گوشت اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید .

در مرحله بعدی و هنگامی که گوجه ها له شد نوبت اضافه نمودن لوبیای خیس خرده و سیب زمینی ها میباشد پس از انجام این کار مقداری آب به مواد اضافه کنید درب تابه را بسته و اجازه دهید تا گوشت بهمراه مخلفات کاملا پخته شود . حالا لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید درون آب قرار دهید تا تلخی لیمو از بین برود در یک تابه کوچک رب را همراه با روغن سرخ کنید سپس ادویه را اضافه کنید کمی تفت دهید . سپس رب را با لیمو و یک عدد فلفل تند و مقداری سبزی معطر در ۲۰ دقیقه پایانی به خورشت اضافه کنید .


[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]