طرز تهیه کیک خیس کاراملی

شنبه 19 بهمن 1398
21:02
لیلا تهامی

طرز تهیه کیک خیس کاراملی

برای تهیه این شیرینی یا بهتر بگیم کیک ساده ، شکر را با شیر و روغن مایع مخلوط میکنیم و برای مدت زمان یک دقیقه هم می‌زنیم بعداً پودر کارامل را به مواد اضافه میکنیم و دوباره هم می‌زنیم حالا یک پیمانه از مایه را برداشته و کنار قرار میدهیم . حالا تخم مرغ ها را دونه دونه شکسته و با مواد مخلوط میکنیم . تخم مرغ ها را هر وقت اضافه کردید بصورت دونه دونه و جداگانه هم بزنید .

در مرحله بعد ، وانیل را اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید سپس آرد و بیکینگ پودر را برای ۳ مرحله الک کنید و با مایه ترکیب کنید ، فر را از قبل پیش گرم کنید سپس قالب را چرب کرده مایه را درون قالب بریزید و درون فر قرار دهید برای مدت زمان ۳۵ الی ۴۰ دقیقه تا کیک بپزد .

قالب را خارج کرده کمی که خنک شد کیک را از درون قالب خارج نمایید کیک را برش زده و از سس کاراملی که مرحله اول برداشته بودید آرام آرام بر روی کیک ها بریزید تا بخورد کیک برود ، حالا کیک خانگی شما آماده برای سرو شده است .


[ بازدید : 94 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه سالاد میگو با سس مخصوص

جمعه 18 بهمن 1398
21:33
لیلا تهامی

طرز تهیه سالاد میگو با سس مخصوص

برای شروع میگو ها را پوست گرفته سپس آنها را درون آبکش ریخته و با آب سرد تمیز نمایید . اگر از میگو های یخ زده میخواهید استفاده کنید قبل از اینکه آنها را تمیز کنید درون آب نمک قرار دهید تا تازه تر شوند . پس از آماده شدن برای تهیه خوراک میگو خوشمزه رژیمی ،میگوها را درون قابلمه ریخته سپس یک لیوان سر پر آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید کمی بعد نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه بریزید حالا آب لیمو ترش را اضافه نمایید ، حرارت اجاق را زیاد کرده و صبر کنید تا آب به دمای جوش برسد ، پس از گذشت ۵ دقیقه و زمانی که میگو ها پخته شد از درون قابلمه خارج کرده و آبکش نمایید .

حالا درون یک سینی کاهو و کلم و پیازچه را خرد کنید و پس از اینکه میگو ها خنک شد آنها را نیز درون سینی ریخته سپس ذرت را اضافه کرده و در آخر هم سس مخصوص را با مواد مخلوط کنید ، روی ظرف را با سلفون پوشانده و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا سالاد خوشمزه شما حسابی مزه دار و جا افتاده شود .


[ بازدید : 89 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه ژله رنگین کمان

جمعه 18 بهمن 1398
9:58
لیلا تهامی

طرز تهیه ژله رنگین کمان

برای اینکه یک ژله بستنی با کیفیت و مرغوب داشته باشید مراحل انجام کار را با دقت و تمیز انجام دهید در مرحله اول هر کدام از بسته های ژله را بصورت جداگانخ در لیوان های آب جوش حل نمایید پس از انجام ای کار ژله را به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید سپس یکی از قسمت ها را با بستنی وانیلی مخلوط کنید و قسمت دیگر را با یک چهارم لیوان آب سرد ، حالا قسمت دوم را درون قالب ریخته اینجا ترتیب رنگ ها بدلخواه خود شما میباشد و قالب را درون یخچال قرار دهید تا اینکه ژله خودش را بگیرد ( در حدی که به انگشتان دست نچسبد ) زمانی که قالب را از درون یخچال خارج نمودید قسمت دوم ژله همان رنگ که با بستنی مخلوط کرده بودید را بر روی قالب ریخته دوباره درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد به همین منوال ادامه دهید تا ژله هفت رنگ شما کامل شود


[ بازدید : 91 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه حلوا عربی

پنجشنبه 17 بهمن 1398
20:56
لیلا تهامی

طرز تهیه حلوا عربی

در مرحله اول آرد را الک کرده سپس با شیر مخلوط میکنیم تابه را روی اجاق گذاشته و مخلوط شیر را اضافه میکنیم حالا کره و روغن را به شیر اضافه میکنیم غلظت مواد تقریبا شبیه ماست شود ، شعله را کم کنید تا شیر نسوزد مراقب باشید مواد را باید مدام هم بزنید تا حلوای شما کشدار شود ، هم زدن هم باید در یک جهت باشد و تا حلوا تغییر رنگ دهد مواد را هم بزنید .

زمانی که به رنگ کاراملی برسد شربتی را که از قبل آماده کرده بودید را اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا حلوا آماده شود . روغن درون تابه باعث نرم شدن حلوا میشود . طرز تهیه شربت ، آب را درون تابه ریخته سپس شکر و گلاب و هل و زعفران را ریخته حرارت را کم کنید تا شکر درون آب حل شود ، در پایان یک نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو هم اضافه نمایید . یک خوراکی مقوی برای بازیابی انرژی ازدست رفته در هنگام افطار حلوای خوشمزه میباشد .

عربها سفره را بدون حلوا ناقص مى‌دانستند. حلوا از پربسامدترین خوراکهاى ذکر شده در متون عربىِ دوره اسلامى است. این خوراک مورد علاقه پیامبر صلى‌ اللّه‌ علیه‌ و آله‌ و سلم و اهل بیت علیهم‌ السلام نیز بوده است. حلوا همواره از مهم‌ترین خوراکهاى جشنى جهان اسلام بوده و اطعام با آن تقریباً در همه جشنها و اعیاد دینى و غیردینى در سرزمینهاى اسلامى رواج داشته است. گاه خلفا و امیران و صاحب‌ منصبان دولتى در این اعیاد به‌ ویژه در عید فطر و قربان، سفره‌هاى رنگین شامل حلوا شیر تدارک مى‌دیدند.


[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه آش ماش

چهارشنبه 16 بهمن 1398
22:29
لیلا تهامی

طرز تهیه آش ماش

عدس و ماش را همراه با مقداری آب درون قابلمه ریخته و با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا بصورت نیم پز درآید ، سپس در این مرحله برنج را به این آش ساده اضافه میکنیم هنگامی که برنج پخته شد مواد را با گوشت کوب کوبیده و له میکنیم .

در مرحله بعد سبزی آشی را با کشک و عصاره گوشت درون قابلمه ریخته و با هم مخلوط میکنیم . حالا در یک تابه جداگانه پیاز را خلالی خرد کرده و درون تابه تفت میدهیم سپس سیر را اضافه کرده و بعد از آن زردچوبه و فلفل را درون تابه ریخته و با هم مخلوط میکنیم و تفت می‌دهیم در پایان مقداری نعنا خشک با مواد مخلوط کنید و تفت دهید سپس مواد را به آش مجلسی اضافه نمایید و اجازه دهید تا آش جا افتاده شود .

در پایان گوشت قلقلی را درون آش ریخته و صبر کنید تا غذای شما آماده شود . برای تهیه گوشت قلقلی ، گوشت چرخ کرده را با نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کنید و ورز دهید تا بوی زخم گوشت گرفته شود ، حالا گوشت را بصورت قلقلی ریز درآورده و به آش خوشمزه اضافه کنید .


[ بازدید : 90 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کوکو سویا

چهارشنبه 16 بهمن 1398
22:28
لیلا تهامی

طرز تهیه کوکو سویا

سویا را ۳ الی ۴ ساعت قبل درون آب بخیسانید سپس سویا ها را آبکش کنید بعد از انجام این کار پیاز و سیب زمینی را رنده کرده سپس آب پیاز را گرفته و مواد را با سویا مخلوط کنید . حالا به این مواد سبزی جعفری خرد شده و تخم مرغ و پودر سوخاری را اضافه کنید .

در مرحله بعد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودر سیر و زیره را به مایه کوکو مجلسی اضافه کنید و بخوبی با هم مخلوط کرده و ورز دهید . زمانی که مایه آماده شد تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید حرارت را کم کنید و زمانی که روغن داغ شد دست را خیس کنید و از مایه کوکو برداشته و حالت دهید کوکو خوشمزه را درون تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ کنید . وقتی غذای شما آماده شد کوکوها را درون دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود .


[ بازدید : 111 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ

سه شنبه 15 بهمن 1398
23:24
لیلا تهامی

طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ

برای تهیه یک اشترودل اولین کاری که شما انجام میدهید این است که مایه خمیر را همراه با شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و سپس آنرا استراحت دهید تا عمل بیاید ۱۰ دقیقه زمان برای خمیر کافی می‌باشد . سپس روغن مایع را با تخم مرغ مخلوط کنید و یک قاشق چایخوری بهبود دهنده به آن اضافه کنید سپس خمیر عمل آمده را ریخته و آرد را الک کنید و به خمیر آرام آرام اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید تا حسابی جا افتاده و منسجم شود . روی خمیر را به روغن مایع آغشته کنید و روی ظرف را با پارچه حوله ای بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود .

در مرحله بعد ، روی میز کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را بروی آن قرار داده و به کمک یک وردنه خمیر را به قطر نیم سانت پهن کنید . برای تهیه مواد میانی اشترودل پیاز را رنده کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد مقداری قارچ و نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید در پایان هم رب گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا مواد میانی ساندویچ خانگی شما آماده شود .

در مرحله بعد ، این مواد آماده شده را بر روی خمیری که پهن کرده بودید ریخته و روی آن را با پنیر موتزارلا بپوشانید خمیر دیگری را آماده کرده و روی مواد قرار دهید ، سپس رومال زده و مقداری کنجد بپاشید ، فر را آماده کرده و غذای خود را برای مدت زمان ۲۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید ، اکنون اشترودل شما آماده برای سرو شده است .


[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه یتیمچه کدو

سه شنبه 15 بهمن 1398
23:21
لیلا تهامی

طرز تهیه یتیمچه کدو

برای شروع سیب‌زمینی را پوست کنده سپس بصورت نگینی خرد کنید حالا تابه را روی اجاق گاز گذاشته حرارت را کم کنید مقداری روغن درون تابه ریخته زمانی که روغن داغ شد سیب زمینی ها را اضافه کنید و تفت دهید . درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد کنید و تفت دهید زمانی که پیاز ها بصورت شیشه ای درآمد

کدو و پس از آن فلفل و سیر خرد شده را اضافه کنید کنی تفت دهید مواد را پس از آن گوجه فرنگی و ادویه مورد نظر را درون تابه بریزید ، مواد را سرخ کنید در حدی که آب کدو گرفته شود .

در مرحله بعد ، رب گوجه و ته لیوان آب درون تابه بریزید حالا درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا خوراک شما جا افتاده شود ، در پنج دقیقه پایانی پخت سیب زمینی های سرخ شده را به یتیمچه اضافه کنید و از مقداری آبلیمو و یا آبغوره برای چاشنی استفاده نمایید . حالا شما میتوانید خورش کدو خود را در کنار 🍞 سنگک سرو نمایید .


[ بازدید : 87 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی

دوشنبه 14 بهمن 1398
21:41
لیلا تهامی

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی


طرز تهیه و دستور پخت کوکو بادمجان کبابی مجلسی با پنیر پیتزا و سیب زمینی


پس از اینکه بادمجان را تمیز نمودید ، آنها را بر روی اجاق گاز قرار دهید بصورت کبابی درآورید پس از آماده شدن 🍆 ها پوست‌شان را جدا کرده و بروی میز کار قرار دهید و ساطوری کنید ، سپس سیب‌زمینی ها را رنده کنید بعد از آن پیاز را رنده نموده و با دست فشار دهید و آب آنرا جدا نمایید ، مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .

در مرحله بعد ، به مایه کوکو خوشمزه تخم مرغ و نمک را افزوده و هم بزنید در همان حال فلفل و زردچوبه و پاپریکا را نیز به مایه اضافه کنید و مواد را با دست بخوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا حسابی با ادویه آغشته شود ، سپس پنیر پیتزا را بریزید و در پایان آرد یا پودر سوخاری را اضافه کنید میزان آرد بستگی به غلظت مایه کتلت شما دارد ، در حدی بریزید که بتوانید کوکو رژیمی را قالب بزنید . کتلت ها را بشکل دلخواه درآورده و درون تابه ریخته و تفت دهید .


[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خوراک لوبیا و قارچ

دوشنبه 14 بهمن 1398
19:46
لیلا تهامی

طرز تهیه خوراک لوبیا و قارچ

برای گرفتن نفخ خوراک خومشزه ، لوبیا ها را از ۴،۵ ساعت قبل درون ظرف آب بخیسانید و آب ظرف را نیز در ۳ مرحله عوض کنید ، حالا لوبیا را درون قابلمه ریخته و به مقدار ۶ لیوان آب هم اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۲ ساعت لوبیا بپزد .

حالا درون تابه پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با مقدار کمی روغن تفت دهید کمی که رنگ پیاز ها تغییر کرد سیب زمینی هایی را که خرد نموده اید را همراه با قارچ های ورقه ورقه شده درون تابه ریخته و کمی تفت دهید حالا نوبت اضافه نمودن ادویه و رب می‌باشد کمی با قاشق چوبی مواد را به آرامی هم بزنید سپس یک لیوان آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا حسابی مواد پخته و جا افتاده شوند .

در مرحله بعد و پس از گذشت ۲ ساعت زمان پخت لوبیا ، مواد درون تابه را هم به خوراک رژیمی دونفره اضافه کنید ، حالا زمان مورد نیاز شما برای آماده شدن غذا سی دقیقه می‌باشد ، در پایان و قبل از سرو کردن از مقداری آب لیمو و گل پر برای چاشنی استفاده کنید .


[ بازدید : 96 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]