کوکو لوبیا سبز

دوشنبه 7 بهمن 1398
0:19
لیلا تهامی

کوکو لوبیا سبز

پس از شستشوی لوبیا سبز آنها را پاک نموده و خرد کرده سپس همراه با یک لیوان آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود زمانی که آب درون قابلمه کشیده شد لوبیا سبز ها را آبکش کرده و صبر کنید تا خنک شوند .

سپس سیب زمینی را درون تابه ریخته و سرخ نمایید . بصورت جداگانه یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده و تفت دهید این مواد را کنار گذاشته و صبر کنید تا خنک شوند . در مرحله بعد ۴ عدد تخم مرغ را درون کاسه ریخته و با نمک و فلفل سیاه و قرمز و مقداری زردچوبه مخلوط میکنیم .

حالا لوبیا سبز و پیاز و سیب زمینی را درون یک کاسه با هم ترکیب کرده سپس تخم مرغ ها را اضافه میکنیم مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و در همان حال آرد را اضافه میکنیم زمانی که مایه کوکو یکدست شد تابه را بر روی اجاق گاز گذاشته و مقداری روغن اضافه میکنیم ، سپس مایه کوکو را درون تابه ریخته و سرخ میکنیم دو طرف کوکو خوشمزه را سرخ کرده سپس آن را سرو نمایید .


[ بازدید : 90 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه نان تست و قارچ

دوشنبه 7 بهمن 1398
0:13
لیلا تهامی

طرز تهیه نان تست و قارچ

پس از اینکه پیاز و قارچ را تمیز نمودید ، تابه ای را بر روی اجاق قرار داده و در مرحله اول پیاز ها را تفت داده زمانی که پیاز ها سبک شدند قارچ را اضافه نموده و همراه با پیاز تفت دهید ، میزان تفت دادن شما باید در حد کشیده شدن آب پیاز و قارچ باشد ، در مرحله بعد سیر را رنده کرده و پس از انجام این کار سیر را نیز به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید .

در مرحله بعد، خامه را درون کاسه ریخته در حدی به هم بزنید تا بافت خامه شل و نرم شود اگر احساس کردید خامه غلیظ است مقداری شیر به آن اضافه کنید، خامه را به آرامی درون تابه ریخته و صبر کنید تا به دمای جوش برسد ، پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد برای ۵ دقیقه مواد را هم بزنید تا بخوبی با هم مخلوط شوند . حالا مواد را بر روی نان تست ریخته و خوراک قارچ را سرو نمایید .


[ بازدید : 79 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه جغور بغور

شنبه 5 بهمن 1398
20:50
لیلا تهامی

طرز تهیه جغور بغور

برای شروع پیاز را خیلی نازک و بصورت خلالی خرد نموده و درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شد جگر را همراه با دل و قلوه اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید در همان حال که در حال تفت دادن خوراک هستید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی درون تابه ریخته سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و برای چند لحظه با هم تفت دهید ، در پایان نصف لیوان آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا غذا بخوبی پخته و جا افتاده شود ، از مقداری آب لیمو بعنوان چاشنی استفاده کنید ، میتوانید سیب زمینی و هویج را جداگانه سرخ کنید و در کنار خوراک جگر سرو نمایید .

طرز تهیه جغور بغور با گوشت

برای تهیه این غذای ساده با گوشت در ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و درون تابه تفت دهید مقداری از پیاز داغ را جدا نموده سپس گوشت و دل را اضافه کرده و همراه با پیاز تفت دهید مقداری زردچوبه هم به مواد اضافه نمایید و صبر کنید تا گوشت بپزد . در این فاصله جگر و قلوه را با الباقی پیاز داغ بصورت جداگانه سرخ کنید ،زمانی که گوشت پخته شد جگر و قلوه را اضافه کنید و از مقداری آب لیموی تازه برای طعم دهنده به خوراک استفاده کنید ، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است .

طرز تهیه جغور بغور با جگر سفید

برای تهیه این خوراک خوشمزه با جگر سفید ، جگر را پس از اینکه خرد نمودید برای یک مرتبه آنرا بجوشانید ، در این فاصله زمانی دو عدد پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس جگر را از درون آب جوش در آورده و همراه با پیاز فراوان به حالت نیمه سرخ تفت دهید ، حالا مقداری گوشت و دل را به خوراک اضافه کنید سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را ریخته و با هم مخلوط کرده و تفت دهید . آب را اضافه نموده و صبر کنید تا غذا بپزد .

حالا درون تابه ای جداگانه مقداری پیاز را با جگر سیاه گوسفندی و قلوه سرخ کنید مراقب باشید زیاد تفت ندهید چون باعث سفت شدن جگر خواهد شد یک قاشق غذاخوری رب گوجه هم به مواد اضافه کنید ، جگر و قلوه را سپس به مواد دیگر اضافه نموده و کمی که با هم جوشید اجاق گاز را خاموش کرده و خوراک را سرو نمایید .


[ بازدید : 92 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

جمعه 4 بهمن 1398
16:53
لیلا تهامی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

برای تهیه و آماده نمودن یک پیراشکی خوشمزه آب ولرم را آماده نموده و یک قاشق غذاخوری از شکر را درون آن حل نموده پس از انجام این کار خمیر مایه را نیز درون آب ریخته و برای مدت زمان ده دقیقه آنرا کنار قرار میدهیم تا عمل بیاید ، در این فاصله زمانی تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و وانیل را به آنها اضافه میکنیم حالا به کمک یک هم زن دستی مواد را زده تا از حالت لختگی خارج شود حالا الباقی شکری را که در اختیار دارید را درون کاسه ریخته و با تخم مرغ ها هم زده در همان حال کره آب شده و پس از آن شیر ولرم را ریخته و بخوبی با هم مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شوند .

در مرحله بعدی ، زمانی که خمیر آماده شد آنرا نیز با مواد دیگر مخلوط کنید آرد را الک نموده و آرام آرام با خمیر ترکیب نمایید ، اکنون خمیر را برای ۱۰ دقیقه بخوبی ورز دهید تا حالت نرم و لطیفی پیدا کند ، کاسه لبه بلندی را آماده کرده بدنه آنرا چرب کنید و خمیر را برای ۵۰ الی ۶۰ دقیقه در یک جای نسبتا گرم قرار داده تا حسابی ور بیاد ، روی کاسه را نیز با سلفون بپوشانید .

در مرحله بعدی ، زمانی که خمیر آماده شد آنرا بر روی میز کار با ضخامت نیم سانت پهن کنید و با قالب های مورد نظر خمیر را برش بزنید دوباره اجازه دهید خمیر در همان حالت برای ۳۰ دقیقه دیگر استراخت کند . قابلمه کوچکی را بر روی حرارت گذاشته مقداری روغن اضافه کرده زمانی که روغن داغ شد پیراشکی ها را درون قابلمه ریخته و سرخ میکنیم . زمانی که خوراک شما آماده شد آنرا درون دستمال قرار داده تا روغن اضافی آنها گرفته شود . حالا میتوانید پیراشکی ساده خود را با انواع مختف کرم و شکلات پر نمایید و سرو کنید .


[ بازدید : 96 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کباب کوبیده ایرانی

جمعه 4 بهمن 1398
16:50
لیلا تهامی

طرز تهیه کباب کوبیده ایرانی

در ابتدا پیاز ها تمیز نموده و پوست آنها را جدا کرده ، حالا در سایز ریز و با رنده یا اگر چرخ گوشت داشتید چرخ کنید ، در مرحله بعد مقداری نمک بر روی پیازها ریخته و برای مدت زمان ۳ الی ۴ ساعت درون یخچال قرار میدهیم ، بعد از گذشت این مدت زمان آب پیاز را گرفته و درون یک کاسه لبه دار ریخته ، گوشت را نیز از قبل با دنده های درشت چرخ میکنیم همراه با پیاز و نمک برای ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا خوب مخلوط شود ، حالا مواد را درون یخچال قرار داده تا سرد شوند .

در مرحله بعد گوشت را آماده کرده نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه نموده مخلوط کرده و دوباره با دنده ریز چرخ میکنیم ، حالا به مخلوط گوشت تخم مرغ و آرد نخودچی اضافه میکنیم گوشت را بخوبی ورز دهید تا بافت منسجمی پیدا کند و حالت چسبندگی خوبی داشته باشد ، گوشت را درون یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار و جا افتاده شود .

در مرحله بعد برای سیخ گرفتن کباب خانگی کاسه آب سرد را کنار دست خود قرار داده، کاسه گوشت را هم آماده نموده دست را نمدار کرده و مایه کوبیده را برداشته و به سیخ میکشیم ، با انگشت شست و اشاره ابتدا و انتهای سیخ را بسته و پس از تمام شدن مواد سیخ ها را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم ‌‌. آتش متعادل و یکنواختی را تهیه کرده و سیخ ها را روی ذغال قرار میدهیم تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد آتش را با بادبزن می‌زنیم ، زمانی که گوشت بر روی سیخ منسجم شد دیگر نیازی به باد زدن آتش نیست . اکنون کباب کوبیده خوشمزه شما آماده برای سرو شده است.


[ بازدید : 92 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

چهارشنبه 2 بهمن 1398
23:05
لیلا تهامی

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

پس از اینکه سیب زمینی ها را بخوبی پاک نمودید شسته و با چنگال چند سوراخ بر روی سیب زمینی ها ایجاد کرده و بر روی آن مقداری روغن زیتون همراه با نمک و فلفل ریخته سپس سیب زمینی ها را برای پخته شدن درون فر و یا قابلمه با آب قرار داده تا کاملا پخته شوند .

در مرحله بعد، حالا تا زمانی که سیب زمینی پخته شود سینه مرغ را خرد نموده ، پیاز را هم بصورت نگینی خرد کرده تابه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و با اندکی روغن پیازها را تفت دهید مقداری نمک هم به پیاز داغ اضافه کرده و صبر کنید تا آب پیاز گرفته شود ، بعد از آن تکه های مرغ را اضافه کنید و با هم تفت دهید هنگامی که احساس کردید مرغ پخته شده فلفل دلمه ای را هم ریخته و برای ۵ دقیقه با هم تفت داده و اجاق را خاموش کنید.

وقتی سیب زمینی پخته شد درون آنرا خالی کرده ، سیب زمینی هایی را که در آوردید با پشت قاشق له کرده به آن جعفری و مرغ پخته شده و پنیر خامه ای و نمک و فلفل را اضافه نمایید مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید و درون سیب زمینی ها را با آنها پر کنید ، در پایان پنیر پیتزا ریخته و درون فر قرار دهید برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه وقت نیاز دارید تا ساندویچ خانگی شما آماده برای سرو شود .


[ بازدید : 100 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه راتای مرغ

سه شنبه 1 بهمن 1398
21:49
لیلا تهامی

طرز تهیه راتای مرغ

برای تهیه این خوراک مرغ خوشمزه سینه مرغ را در ابعاد کوچک خرد نموده درون کاسه بزرگی ریخته سپس سیب زمینی رنده را اضافه کرده حالا خیار شور و جعفری و ذرت و نمک را اضافه میکنیم و بخوبی مواد را با هم مخلوط کرده در همین حال فلفل و آویشن و سس مایونز را ریخته و بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند و برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم .

در مرحله بعد نان تست ها را به کمک یک کاتر تیز بصورت و اشکال دلخواه برش می‌زنیم سپس از مایه ای که درون یخچال قرار داده بودیم بر روی نان تست ریخته و با پشت قاشق مواد را سفت و منسجم میکنیم نان دیگری بر روی مواد قرار داده و ساندویچ را آماده میکنیم ، حالا با توجه به امکانات و سلیقه شخصی خود ساندویچ مرغ را تزیین کنید . برای تزیین این خوراک شیک میتوانید از پنیرهای خامه ای و یا ماست های چکیده استفاده نمایید و یا اینکه با رنگ های خوراکی مانند لبو و زعفران ساندویچ های خود را رنگ کنید .


[ بازدید : 102 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه میگو پلو

سه شنبه 1 بهمن 1398
21:46
لیلا تهامی

طرز تهیه میگو پلو

برنج را از قبل خیسانده و بصورت نیم پز آماده میکنیم پس از انجام این کار آماده برای تهیه میگو میشویم ، در شروع کار پیاز را پوست گرفته سپس آنرا بصورت خلالی ویا نگینی خرد کنید تابه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید مقداری روغن اضافه کرده هنگامی که روغن داغ شد پیازهای خرد شده را ریخته و سرخ میکنیم ، وقتی که رنگ پیاز به حالت طلایی درآمد زردچوبه را ریخته و با هم تفت دهید ، پس انجام مراحل بالا میگو هوایی را که از قبل پاک کرده اید را همراه با نیمی از سبزی به پیاز داغ اضافه نموده و برای مدت زمان ۲ الی ۳ دقیقه درون تابه تفت داده و هم می زنیم ، در مرحله بعد رب را با نمک و فلفل به خوراک اضافه کرده و تا زمانی که ادویه بخورد میگوها برود هم می‌زنیم ، هنگامی که میگو ها پخته شد اجاق را خاموش کرده و آماده برای تهیه پلو میشویم .

قابلمه را آماده کرده کف آن را با روغن چرب کرده برای ته دیگ از سیب زمینی و یا نان استفاده می‌کنیم ،مقداری از برنج را بر روی ته دیگ ریخته و بصورت لایه به لایه با میگو و سبزی که در اختیار داریم را برنج مخلوط کرده حالا قابلمه را پر میکنیم ، اکنون قابلمه را بر روی اجاق قرار داده و صبر میکنیم تا پلو مجلسی دم بکشد .


[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه سوپ پیاز

دوشنبه 30 دی 1398
22:11
لیلا تهامی

طرز تهیه سوپ پیاز

برای شروع پیاز ها را بصورت خلالی یا نگینی خرد کرده سپس تابه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید مقداری روغن کنجد اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز ها را اضافه نموده و تفت دهید کمی بعد سیر رنده شده را هم ریخته و با هم تفت دهید تا پیاز های سبک و شیشه ای شوند حالا نوبت اضافه نموده کره میباشد ، مواد را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید .

در مرحله بعدی ، آرد را اضافه کرده و برای چند دقیقه با سایر مواد درون تابه تفت دهید ، هنگامی که بوی خامی آرد از بین رفت آب مرغ را بریزید و اجازه دهید تا به نقطه جوش برسد وقتی که احساس کردید سوپ خوشمزه شما جا افتاده و پخته شده است و قبل از سرو کردن شیر و یا خامه را ( میتوانید این دو را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید ) به سوپ اضافه نمایید . حالا سوپ مجلسی و خوشمزه شما آماده برای سرو شده است .


[ بازدید : 97 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خورشت به

دوشنبه 30 دی 1398
20:40
لیلا تهامی

طرز تهیه خورشت به

گوشت را پس از خرد نمودن بخوبی شسته و همراه با پیاز های سرخ شده درون تابه ریخته و تفت میدهیم ، پس از انجام این کارها لپه را اضافه میکنیم و برای مدت زمان ۳ دقیقه با مواد حرارت میدهیم سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را ریخته مواد را به آرامی هم زده و تفت میدهیم ، حالا زمان اضافه نمودن آب میباشد حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد .

در مرحله بعدی ، به را بصورت جداگانه تفت دهید سپس آنرا به مواد دیگر اضافه نمایید ، بعد از گذشت مدت زمان ۳۰ دقیقه آلو هایی را که از قبل خیسانده بودید را اضافه کنید ، وقتی که این مواد بخوبی پخته شد و در یک ربع پایانی پخت شکر و آبلیمو را درون خورشت محلی ریخته تا چاشنی شما طعم خورشت را ملس کند ، اکنون خوراک شما اماده برای سرو شده است .


[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]