طرز تهیه ته چین بوقلمون

جمعه 13 فروردين 1400
0:59
لیلا تهامی

طرز تهیه ته چین بوقلمون

مرحله اول

یکی از نکات مهم برای تهیه ته چین بوقلمون استفاده از ماست ترش می‌باشد ، در ابتدای آشپزی فیله بوقلمون خوشمزه را همراه با کرفس تازه و هویج و چوب دارچین و برگ بو و مقداری پیاز درون قابلمه ریخته و میگذاریم تا با حرارت کم گوشت بپزد .

مرحله دوم

حالا درون یک کاسه کوچک ماست را همراه با یک چهارم پیمانه آب جوش و زرده تخم مرغ و زعفران مخلوط میکنیم در همان حال کمی هم نمک به مواد اضافه می کنیم حالا نصف کره را آب کرده و همراه با روغن مایع به مواد درون کاسه اضافه میکنیم .

مرحله سوم

از مایه ماستی کمی برای ته ظرف برداشته و الباقی آن را با برنج آبکش کرده مخلوط می کنیم . حالا ظرف مخصوص پخت ته چین را آماده می کنیم ، کف آن را چرب کرده و مایه ماست را ظرف می ریزیم اکنون برنج را درون قابلمه ریخته و آنرا با پشت قاشق سفت میکنیم .


مرحله چهارم

مواد را به صورت لایه لایه درون قابلمه ریخته یک لایه برنج سپس یک لایه بوقلمون پخته شده ، در پایان روی مواد کره آب شده ریخته و ظرف را درون طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۷۰ الی ۹۰ دقیقه قرار می دهیم . توجه داشته باشید که فر باید از قبل پیش گرم شده باشد .

مرحله پنجم

این ته چین رستورانی را میتوانید روی اجاق گاز هم تهیه کنید، هرچه این غذا را با حرارت ملایم تری بپزید درپایان خوراک شما ما مغز پخت و جا افتاده تر خواهد شد . پس از پخت روی ته چین را با ماست چکیده و خلال پسته و زرشک تزیین نمایید .


[ بازدید : 64 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]