طرز تهیه کله گنجشکی

دوشنبه 2 دی 1398
22:52
لیلا تهامی

طرز تهیه کله گنجشکی

در مرحله اول گوشت را مزه دار و به ترتیب زیر آماده میکنیم، گوشت چرخ کرده را همراه با گوشت مرغ مخلوط میکنیم سپس پیاز را رنده کرده و آب آنرا جدا کنید و پیاز را به گوشت اضافه کنید حالا نوبت افزودن نمک و فلفل و ادویه همراه با پودر سیر و پودر نان میباشد،

تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود ، روی کاسه را پوشانده و برای ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار میدهیم، در طول این مدت یک دانه پیاز را خلالی خرد کرده و درون تابه تفت میدهیم سیب زمینی را هم بصورت نگینی خرد کنید و

به پیاز داغ اضافه کنید ،مقداری نمک و فلفل و زردچوبه همراه با رب گوجه به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و درون تابه هم میزنیم حالا باید ۲ لیوان آب اضافه کنید، اجازه دهید تا بجوشد ، در این فاصله به سراغ گوشت رفته، تابه را آماده کنید گوشت را بصورت قلقلی درآورده و درون تابه سرخ می کنیم

و کنار قرار میدهیم، هنگامی که سس گوجه شروع به جوشیدن کرد گوشت را به مواد اضافه میکنیم، حرارت را کم کرده و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه اجازه میدهیم تا کله گنجشکی جا افتاده شود در ۱۰ دقیقه پایانی مقداری سبزی معطر که شامل ریحون و مرزه و نعنا میشود اضافه کنید، حالا میتوانید اجاق را خاموش کنید و غذای خود را با پلو سرو نمایید .


[ بازدید : 90 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]