کوکوی مرغ
شنبه 30 آذر 1398
22:51
[ ]
طرز تهیه و پخت کوکوی مرغ چرخ کرده خوشمزه مجلسی بدون فر و سیب زمینی
فیله مرغ را در چرخ گوشت بریزید یا با چاقو ریز کنید ، سپس فیله ها را با خامه ترش و تخم مرغ مخلوط کنید ، حالا به مرغ آرد و سیر و شوید اضافه میکنیم و در پایان نمک و پنیر موتزارلا را به مایه کوکو اضافه میکنیم .
مواد را برای ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت استراحت میدهیم، تابه را بر روی اجاق قرار داده و روغن را اضافه میکنیم زمانی که روغن داغ شد از مایه برداشته و درون تابه ریخته و سرخ میکنیم
برای سرخ شدن کوکو به ۲ دقیقه زمان نیاز داریم، دو طرف کوکو را سرخ میکنیم تا طلایی رنگ و برشته شود . کوکو را میتوانید با ترشی گل کلم نوش جان نمایید.
[ بازدید : 84 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]