جوجه چینی

جمعه 29 آذر 1398
1:13
لیلا تهامی

جوجه چینی

کاسه ای پلاستیکی فراهم کرده و پس از اینکه فیله ها را خرد کردید درون کاسه ریخته پیازها را اضافه میکنیم و با دست چنگ میزنیم تا تمام قسمت های فیله با پیاز مخلوط شود در همان حال لیمو نمک و فلفل را اضافه میکنیم، سپس در کاسه را با سلفون میبندیم، مواد را برای ۴ الی ۸ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا مزه دار شود.

در مرحله بعدی تخم مرغ ها را شکسته و سفیده آنرا جدا میکنیم، سفیده ها را با یک هم زن برقی برای مدت زمان ۲ دقیقه هم میزنید تا کاملا سفید و پفکی شوند پس از انجام این کار زرده ها را اضافه کنید با یک هم زن دستی هم بزنید، اکنون ماست و پس از آن نمک و فلفل کاری را اضافه نمایید با هم زن دستی در حدی که مواد یکدست شوند هم بزنید ، حالا نوبت اضافه کردن آرد میباشد ، آرد را در دو مرحله اضافه کنید، با کم و زیاد کردن آرد غلظت مایه را در حد حلیم برسانید ، در آخر به این مواد زعفرانرا اضافه نمایید،

در مرحله بعد فیله های مرغ را آماده کنید و آنها را دورن خمیر قرار دهید تا کاملا پوشیده شوند ، تابه را بر روی اجاق قرار دهید روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد فیله ها را درون تابه سرخ نمایید بصورتی که جوجه ها برشته شوند ،


[ بازدید : 83 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]