جوجه چینی
جوجه چینی
کاسه ای پلاستیکی فراهم کرده و پس از اینکه فیله ها را خرد کردید درون کاسه ریخته پیازها را اضافه میکنیم و با دست چنگ میزنیم تا تمام قسمت های فیله با پیاز مخلوط شود در همان حال لیمو نمک و فلفل را اضافه میکنیم، سپس در کاسه را با سلفون میبندیم، مواد را برای ۴ الی ۸ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا مزه دار شود.
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را شکسته و سفیده آنرا جدا میکنیم، سفیده ها را با یک هم زن برقی برای مدت زمان ۲ دقیقه هم میزنید تا کاملا سفید و پفکی شوند پس از انجام این کار زرده ها را اضافه کنید با یک هم زن دستی هم بزنید، اکنون ماست و پس از آن نمک و فلفل کاری را اضافه نمایید با هم زن دستی در حدی که مواد یکدست شوند هم بزنید ، حالا نوبت اضافه کردن آرد میباشد ، آرد را در دو مرحله اضافه کنید، با کم و زیاد کردن آرد غلظت مایه را در حد حلیم برسانید ، در آخر به این مواد زعفرانرا اضافه نمایید،
در مرحله بعد فیله های مرغ را آماده کنید و آنها را دورن خمیر قرار دهید تا کاملا پوشیده شوند ، تابه را بر روی اجاق قرار دهید روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد فیله ها را درون تابه سرخ نمایید بصورتی که جوجه ها برشته شوند ،
[ بازدید : 83 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]