طرز تهیه خورشت شیرین قورمه گیلان با گوشت و مرغ

يکشنبه 17 تير 1397
23:17
لیلا تهامی

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی گوشت را همراه با سه پیمانه آب بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم . به این نکته توجه داشته باشید زمانی که آب جوش آمد کف روی آن را بگیرید و بعد اجازه دهید با حرارت ملایم برای مدت زمان سه ساعت بپزید . در طول این مدت و پس از گذشت دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را هم یادتان باشد به گوشت اضافه کنید تا غذای شما یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد. دریک تابه سه قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید ، کمی که پیاز شما طلایی رنگ شد قیسی‌ها را نیز به پیاز داغ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر پیاز و قیسی را با هم تفت دهید . اکنون پس از گذشت دو و نیم ساعت که گوشت شما پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید خورشت شیرین قورمه شما برای مدت زمان نیم ساعت دیگر بر روی حرارت ملایم اجاق گاز کاملا مغز پخت و جا افتاده شود . حالا غذای شما برای سرو آماده میباشد .

شیرین قورمه گیلان


[ بازدید : 83 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]