طرز تهیه سس خردل خانگی

جمعه 29 ارديبهشت 1396
13:32
لیلا تهامی

طرز تهیه سس خردل خانگی :

مهستان » در شروع آشپزی آبلیمو را با پودر خردل مخلوز نموده و نمک و فلفل را هم با مایع آبلیمو در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود ، در آخر خامه را به این مواد اضافه می‌کنیم و حالا همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم . سس خردل بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود . مدت زمان نگهداری سس خردل حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته میباشد.


[ بازدید : 103 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]