کوکو سیب زمینی

سه شنبه 12 آذر 1398
22:49
لیلا تهامی

کوکو سیب زمینی

طرز تهیه:سیب زمینیها رو با آب و یکم نمک آبپز کنید،وقتی خنک شد پوست بگیرید و با گوشتکوب خوب بکوبید.بهتره رنده نکنید تا احتمال چسبنده شدن نداشته باشه البته اگه خوب سرد بشه میتونید رنده کنید.اول یدونه از تخم مرغها و نمک و فلفل و زردچوبه رو بریزید و خوب با دست مخلوط کنید(مثل حالت ورز دادن در حدی که خمیری مانند بشه) اگر موادتون طوری بود که میتونستید در دست بهش فرم بدید دیگه تخم مرغ بعدی رو استفاده نکنید ولی اگر مواد خشک بود تخم مرغ دوم رو هم اضافه کنید.حتی من گاهی اصلا تخم مرغ هم استفاده نمیکنم چون بعضی سیب زمینیها بعد از کوبیدن انسجام خوبی دارن که اون دیگه کاملا گیاهیه.آرد هم زمانی لازمه که مواد شل باشه.حالا از مواد سیب زمینی در دست باز کنید،اگر یه کوچولو چسبناک بود،کمی دستتونو با آب مرطوب کنید که کار راحت بشه و به دست نچسبه.مقداری از مواد میانی وسطش بذارید و خوب ببندیدش و در مقدار کمی روغن و حرارت ملایم دو طرفشو سرخ کنید.اصلا روغن زیاد استفاده نکنید چون لازم نیست.بعضی دوستان با وا رفتن این مدل کوکوها مشکل دارن.اگر خوب مواد رو جمع کنید این اتفاق نمیفته ولی برای احتیاط بیشتر،میتونید کوکوهای آماده رو قبل از سرخ کردن نیم تا یکساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد سرخ کنید ولی اجباری نیست.امیدوارم از این غذای خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید


[ بازدید : 104 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]