طرز تهیه قیمه یزدی

سه شنبه 8 بهمن 1398
22:22
لیلا تهامی

طرز تهیه قیمه یزدی

برای شروع قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته مقداری آب اضافه کرده سپس نخود ها را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا بجوشد ، زمانی که اجاق را خاموش کردید نخود ها را آبکش نمایید و بعد از انجام این کار پوست نخود ها را گرفته و آنها را به دو قسمت تقسیم نمایید . حالا تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کرده و نصف یک پیاز را رنده کنید و درون تابه سرخ نمایید .

در مرحله بعد گوشت خورشتی را به پیاز داغ اضافه کرده و همراه هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کرده و به حالت سفید رنگ درآید . حالا نوبت اضافه نمودن زردچوبه به گوشت می‌باشد، کمی که مواد را با هم تفت دادید مقداری آب اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت بپزد ، هنگامی که گوشت به حالت نیمه پز درآمد ، نخودها را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت خوشمزه شما کاملاً پخته شود .

در مرحله بعد و زمانی که خورشت قیمه پخته شد از مقداری لیمو عمانی برای چاشنی استفاده کنید ، الباقی پیاز را در تابه بصورت جداگانه سرخ کنید سپس پیاز ها را همراه با هل و دارچین و مقداری زعفران دم کرده به خورشت محلی خود اضافه کرده و اجازه دهید تا جا افتاده شود . اکنون میتوانید غذای خود را در کنار یک پلوی دم کشیده سرو کنید .


[ بازدید : 94 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]