آشپزی فرنگی و طرز تهیه غذای بریانی هندی با گوشت بره

جمعه 17 دی 1395
11:23
لیلا تهامی

آشپزی فرنگی و طرز تهیه غذای بریانی هندی با گوشت بره

%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d9%86%da%af%db%8c-%d9%88-%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%b1%db%8c%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%87%d9%86%d8%af%db%8c

طرز تهیه بریانی گوشت هندی :

برای شروع آشپزی و تهی بریانی هندی خوشمزه در ابتدای کار بسراغ سبزیجات معطر رفته و با استفاده از یک دستگاه سبزی خرد کن سبزی ها را بصورت جداگانه خرد میکنیم . سپس نوبت خرد کردن پیازها میرسد پیاز ها را پس از آنکه خرد کردیم با یک قاشق نمک مخلوط نموده و برای ۱۰ دقیقه کنار میگذاریم . حالا روغن مایع را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم و مشغول سرخ کردن پیازها میشویم .

تا پیاز داغ ترد شما آماده شود . حالا در یک ظرف جداگانه آرد را با آب مخلوط نموده و آن را ورز میدهیم تا یک خمیر یکدست داشته باشیم حالا بر روی خمیر یک دستمال پارچه ای کشیده و خمیر را برای تقریبا ۱ ساعت کنار میگذاریم . حالا در یک کاسه بزرگ که تمامی مواد را در خود جای دهد ماست را همراه با برگ گشنیز و برگ نعناع مخلوط میکنیم سپس فلفل سبز و سیر را همراه با زنجبیل و ادویه گرم ماسالا مخلوط میکنیم حالا پودر فلفل و زردچوبه و نمک را همراه با پیازهای خرد شده راه هم به مایه بریانی هندی اضافه میکنیم پس از آن نوبت به اضافه کردن اب دوتا دانه لیمو و زعفران حل شده میرسد .


[ بازدید : 138 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]