طرز تهیه خاگینه قیفی

يکشنبه 15 دی 1398
23:01
لیلا تهامی

طرز تهیه خاگینه قیفی

برای تهیه خاگینه مجلسی در یک کاسه مناسب کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شود پس از انجام این کار بیکینگ پودر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و مایه را با همزن دستی بخوبی مخلوط میکنیم، سپس نوبت اضافه نمودن آرد میباشد، آرد را در چند مرحله و آرام آرام به مایه اضافه میکنیم، تا خمیر یکدست و مطلوبی داشته باشیم ، در مرحله بعدی خمیر را برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه استراحت میدهیم ‌.

حالا خمیر را روی میز کار باز کنید با بصورت نواری برش بزنید ،سپس نوارها را بر روی قیف بپیچانید، تابه را روی اجاق قرار دهید روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد خاگینه ها را بصورتی که در روغن شناور باشند سرخ کنید ، پس از آماده شدن خاگینه به آرامی قیف ها را جدا کنید و اجازه دهید تا غذای شما خنک شود ، پس از آن خاگینه ها را درون شربت قرار داده و در پایان خاگینه ها را با خامه فرم گرفته پر کنید اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است.


[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]