طرز تهیه شنیسل مرغ

شنبه 7 دی 1398
20:07
لیلا تهامی

طرز تهیه شنیسل مرغ

سینه مرغ را بترتیب زیر آماده کنید آنرا از وسط برش داده و استخوان مرغ را جدا کنید سپس سینه مرغ را درون کیسه فریزر قرار دهید و بوسیله بیفتک مرغ را بکوبید مراقب باشید بافت گوشت پاره نشود، زمانی که گوشت نازک شد آنرا کنار قرار دهید و سس را تهیه کنید .

فلفل سیاه را با پودر عصارهمرغ مخلوط کنید، به آن ها پیاز و سیر رنده شده را اضافه کرده سپس مقداری نمک و زعفران دم کرده ریخته مرغ را درون سس قرار دهید و با دست مخلوط میکنید کمی پاپریکا و آب لیمو هم به سس اضافه کنید، در صورت دسترسی به لیمو ترش تازه به سس پوست لیمو هم اضافه کنید، زمانی که تمام قسمت های فیله مرغ به سس آغشته شد آنرا برای ۶ الی ۷ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

در مرحله بعد سه عدد کاسه مناسب را فراهم کنید در کاسه اول آرد سفید بریزید و در کاسه دوم تخم مرغ را شکسته و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید با چنگال هم بزنید ، در کاسه سوم هم آرد سوخاری بریزید . حالا مرغ مزه دار شده را بیاورید و به ترتیب در آرد سفید گذاشته سپس در کاسه تخم مرغ بغلتانید و در آخر در کاسه آرد سوخاری قرار دهید بصورتی که تمام قسمت های مرغ کاملا پوشیده شود .

در مرحله بعد یک تابه لبه دار مهیا کنید بر روی شعله ملایم اجاق قرار دهید روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید زمانی که روغن داغ شد شنیسل های مرغ را درون تابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ نمایید. این غذا را میتوانید مانند ساندویچ سرد مرغ سرو کنید .


[ بازدید : 101 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]