طرز تهیه بورک مرغ

چهارشنبه 4 دی 1398
18:53
لیلا تهامی

طرز تهیه بورک مرغ

پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و همراه با گوشت مرغ چرخ کرده درون تابه تفت داده و کنار قرار دهید، قارچ های خرد شده را هم با پیاز به صورت جداگانه تفت بدید ، مواد را با هم مخلوط کنید سپس فلفل دلمه ای، ادویه تند و مقداری نمک بزنید ، در این لحظه بر را روشن و پیش گرم کنید.

در مرحله بعد خمیر یوفکا را آماده کنید و پشت روی خمیر را با کره بن ماری آغشته نمایید ، سپس مرغ را درون خمیر ریخته و پنیر پیتزا را هم کنار آن اضافه کنید خمیر ها را رول کنید و روی آن رومال تخم مرغ و سیاه دانه بریزید، درون سنی فر قرار دهید تا آماده شوند.

نکات مهم و کلیدی آشپزی

بورک را بر روی اجاق و درون تابه هم میتوانید سرخ کنید . پیشنهاد ما سرو این غذا با سس تند میباشد، این مقدار مواد ۲۰ عدد بورک به شما میدهد. برای مواد میانی خمیر میتوانید از گوشت ، سوسیس و کالباس نیز استفاده نمایید . مقداری آب و آرد را با هم مخلوط کنید و بعنوان چسب برای بستن رول ها استفاده نمایید با این کار شما در هنگام پختن رول ها باز نخواهد شد . به این نکته توجه داشته باشید که کف سینی فر را باید چرب کنید .


[ بازدید : 87 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار نمای چوبی چوب نما مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]