آش بلغور

يکشنبه 1 دی 1398
22:58
لیلا تهامی

آش بلغور

نخود و لوبیا را برای یک شب در آب بخیسانید ، عدس را هم بصورت جداگانه بخیسانید ، این کار برای گرفتن نفخ حبوبات میباشد همچنین در هنگام برای پخت حبوبات زمان کمتری مصرف میکند در طول شب تا صبح برای ۲ الی ۳ مرحله اب حبوبات را عوض کنید . در مرحله بعدی نخود و لوبیا را با هم بپزید . در ظرفی دیگر بلغور را همراه با عدس و سبزی آشی ریخته،

پیاز خرد شده را با مقداری زردچوبه برای خوشرنگ شدن اضافه کنید، در آخر نمک و فلفل سیاه را ریخته درب قابلمه را بسته و حرارت را کمی زیاد کنید تا غذا جوش بیاید، بعد از آن حرارت را کم کنید تا جا افتاده و لعاب دار شود، شما میتوانید از آب قلم یا عصاره گوشت نیز استفاده کنید .

در مرحله بعد نخود و لوبیایی را که بصورت جداگانه پخته اید را به آش خود اضافه نمایید، مواد درون قابلمه را تا زمانی که آش آماده شود در چند نوبت هم بزنید تا ته نگیرد ، با پیاز و نعنا داغ آش تان را تزئین کنید حالا آش بلغور شما آماده سرو میباشد.


[ بازدید : 90 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]