حلوا افغانی

پنجشنبه 21 آذر 1398
22:01
لیلا تهامی

حلوا افغانی

تابه را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار داده کمی که ظرف مورد نظر داغ شد کره و روغن را همزمان با هم اضافه میکنید ، روغن راکمی در تابه بچرخانید هنگامی که آب شد آرد را درون تابه ریخته و تفت دهید با یک قاشق چوبی آرد را هم بزنید تا زمانی که رنگ آن سرخ و بوی خامی آرد گرفته شود حالا اجاق را خاموش کنید، زرده تخم مرغ را با شکر و گلاب مخلوط کنید و هم بزنید

سپس هل و زعفران را اضافه کنید و این مواد را کمی هم بزنید ، حالا مایه را به آرد اضافه کنید و دوباره بر روی اجاق قرار دهید، به این نکته توجه داشته باشید برای تهیه حلوا باید مدام مواد را هم بزنید تا در اصطلاح به روغن بیوفته ، این حلوا کمی کشدار میباشد و بسیار خوشمزه و مقوی میباشد . مناسب برای استفاده در ماه مبارک رمضان. اصلا بوی تخم مرغ نمیگیره این حلوا دارای بافت نرم و لطیفی میباشد ، مطمئن باشید از طبخ این حلوای سنتی کشور افغانستان پشیمان نخواهید شد امیدواریم مورد پسند شما کاربران گرامی و عزیز قرار گرفته باشد


[ بازدید : 84 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]