کوفته تبریزی
کوفته تبریزی
در ابتدای آشپزی برنج را نیم پز کرده و مقداری زردچوبه به آن اضافه میکنیم ، در یک ظرف جداگانه لپه ها را کامل پخته ، حالا سبزی ها را ضد عفونی میکنیم و خوب شستشو میدهیم درون آبکش ریخته تا آب سبزی ها کاملا بره، در مرحله بعد گوشت را همراه با پیاز برای دو الی سه مرتبه چرخ می کنیم ، لپه را نیز برای یک بار با این مواد چرخ میکنیم، حالا برنج را به مواد کوفته اضافه کرده و مخلوط کنید بعد از انجام این مراحل سبزی ها را با نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم و با دست مایه را خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست و مخلوط شوند
برای اینکه کوفته در هنگام پخت وا نره باید مایه را خوب ورز دهید ، زمانی که مواد اولیه آماده شد، به اندازه دلخواه از مواد برداشته و کف دست باز میکنیم حالا موادی را که برای مغز کوفته کنار گذاشته اید را درون گوشت ریخته و آنرا گرد می کنیم،
فوت و فن های پخت کوفته تبریزی
یکی از فوت و فن های تهیه کوفته این است که گوشت گرد شده را دو سه باز پرت کنید هوا و روی میز تا حسابی جا افتاده و منسجم شود .
یک قابلمه مناسب را بر روی اجاق قرار دهید پیاز را درون قابلمه تفت دهید کمی که سبک شد رب را همراه با نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم مقداری مرزه خشک را دورن قابلمه ریخته سپس مقداری آب اضافه نموده حرارت را کمی زیاد می کنیم تا به نقطه جوش برسد ، حالا حرارت را ملایم کرده و کوفته ها را درون قابلمه ریخته و اجازه میدهیم بجوشد ، حالا حرارت را خیلی کم کرده ، در قابلمه را در حالت نمیه باز قرار میدهیم تا غذا پخته بشه نیم ساعت بعد مواد را زیر و رو می کنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته و جا افتاده بشه .
[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]