مرغ تنوری

سه شنبه 19 آذر 1398
0:17
لیلا تهامی

مرغ تنوری

بال مرغ ها را دو تیکه کرده و همراه با کتف ها بشورید و خشک نمایید پس از انجام این کار بال مرغ ها را همراه با سیب زمینی و قارچ درون کاسه ای ریخته حالا نمک را با فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید پس از آن نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک قاشق روغن زیتون را به مایه اضافه کنید

مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید تا تمام قسمت های مرغ مزه دار شود ، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود . در مرحله بعدی تابه ای را روی اجاق قرار دهید و با حرارت کم زیره را درون تابه و بدون روغن تفت دهید تا اینکه زیره ها برشته شوند

حالا سیر خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید سپس به آنها نمک و فلفل سیاه و زیره ای را که تفت داده بودید اضافه کنید مواد را تا زمانی که سس شما یکدست شود مخلوط نمایید. اکنون برگ رزماری و سیر حبه شده را همراه با سسی که تهیه نموده اید مخلوط کنید

مرغ مزه دار شده را همراه با سیب زمینی و قارچ درون سینی فر قرار دهید و سس را همراه با برگ های رزماری ما بین تکه های کتف و بال بچینید فر را پیش گرم کنید با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۲۵ دقیقه زمانی که فر آماده شد غذای خود را برای مدت زمان ۳۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود .


[ بازدید : 6 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک دانلود تک آهنگ خرید ملک در ترکیه خرید آنتی ویروس ثبت شرکت ثبت برند و لوگو اخذ کد اقتصادی ثبت تغییرات شرکت ثبت طرح صنعتی ثبت مسئولیت محدود نرم افزار حسابداری سوالات استخدامی اموزش و پرورش گیفت کارت اپل خرید آنتی ویروس آپلود عکس لوح تقدیر خودکار تبلیغاتی لوازم یدکی خودرو متخصص پوست شیراز
بستن تبلیغات [X]