مرغ تنوری
مرغ تنوری
بال مرغ ها را دو تیکه کرده و همراه با کتف ها بشورید و خشک نمایید پس از انجام این کار بال مرغ ها را همراه با سیب زمینی و قارچ درون کاسه ای ریخته حالا نمک را با فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید پس از آن نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک قاشق روغن زیتون را به مایه اضافه کنید
مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید تا تمام قسمت های مرغ مزه دار شود ، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود . در مرحله بعدی تابه ای را روی اجاق قرار دهید و با حرارت کم زیره را درون تابه و بدون روغن تفت دهید تا اینکه زیره ها برشته شوند
حالا سیر خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید سپس به آنها نمک و فلفل سیاه و زیره ای را که تفت داده بودید اضافه کنید مواد را تا زمانی که سس شما یکدست شود مخلوط نمایید. اکنون برگ رزماری و سیر حبه شده را همراه با سسی که تهیه نموده اید مخلوط کنید
مرغ مزه دار شده را همراه با سیب زمینی و قارچ درون سینی فر قرار دهید و سس را همراه با برگ های رزماری ما بین تکه های کتف و بال بچینید فر را پیش گرم کنید با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۲۵ دقیقه زمانی که فر آماده شد غذای خود را برای مدت زمان ۳۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود .
[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]