کالباس مرغ خانگی

سه شنبه 19 آذر 1398
0:16
لیلا تهامی

کالباس مرغ خانگی

با یک چاقوی مناسب مرغ ها را خرد میکنیم بخاطر اینکه قراره داخل مخلوط کن ریخته بشه و دستگاه بتونه تیکه های مرغ رو میکس کنه بعد از اینکه مرغ را میکس کردید ادویه کاری و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید تا یکدست شود ، حالا فلفل سیاه و نمک و پودر سیر را به مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم

مرغ را دوباره درون مخلوط کن ریخته و پس از آن پودر زنجبیل ، آویشن و جوزهندی را اضافه میکنیم دوباره مواده را میکس میکنیم ، در پایان سیر و زرده تخم مرغ را همراه آرد و روغن به مایه کالباس اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم تا کاملا یکدست شوند ، مواد را از مخلوط کن خارج نموده و هویج پخته شده را بصورت نگینی خرد میکنیم

همراه خلال پسته به مواد اضافه میکنیم و با کمک یک قاشق با هم مخلوط میکنیم ( اضافه کردن قارچ بصورت دلخواه میباشد ) ، یک قیف بدون ماسوره را آماده میکنیم و کل مواد را درون آن ریخته و سر و ته آن را محکم با نخ پارچه ای میبندیم بصورتی که هوا را رد نکند ، آب را بر روی اجاق قرار میدهیم زمانی که شروع به جوشیدن کرد

کالباس را برای ۱ ساعت درون قابلمه قرار میدهیم تا پخته شود ، بعد از اینکه پخته شد برای ۱ ساعت آنرا کنار گذاشته تا سرد شود ، حالا کالباس مرغ را برای مدت زمان ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید ، اکنون کالباس مرغ شما آماده برای سرو شده است.


[ بازدید : 87 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار نمای چوبی چوب نما مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]