لقمه مرغ پنیری

يکشنبه 17 آذر 1398
23:20
لیلا تهامی

لقمه مرغ پنیری

درون تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید پیاز های خلال شده را درون تابه ریخته و تفت دهید پس از اینکه پیاز ها سبک و نرم شدند سیر های خرد شده را هم درون تابه بریزید و تفت دهید ، حالا نمک و فلفل و پس از آن پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کنید

حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سس غلیظ شود پس از اینکه سس آماده شد سینه مرغ را در طول نازک برش بزنید و سرخ نمایید پس از اینکه سینه مرغ پخته شد آنها را خرد کنید و همراه با پنیر بر روی نان قرار دهید و رول کنید و بر روی سینی قرار دهید

حالا سسی را که از قبل تهیه نموده اید را بر روی رول ها و کف سینی بریزید در مرحله بعدی مقداری پنیر پیتزا ( استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزی های پخته یا خام فراوان باعث می شود که مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شود ) برداشته و روی مواد بپاشید ، دمای فر را با دمای ۱۸۰ درجه تنظیم نموده و سینی فر را برای ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید زمانی که پنیر ها آب شد غذای شما آماده برای سرو شده است


[ بازدید : 95 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]