حلوا زعفرانی
يکشنبه 17 آذر 1398
23:19
[ ]
برای تهیه حلوا در شروع کار تابه را بر روی اجاق گذاشته حرارت را کم کنید و آرد الک شده را درون تابه ریخته و تفت دهید به این نکته توجه داشته باشید که آرد را باید هم بزنید تا بوی خامی آرد بلند شود اگر آرد را کم تفت دهید رنگ حلوا روشن میشود و اگر زیاد تفت دهید رنگ حلوا تیره خواهد شد مدت زمان تفت دادن آرد تقریبا ۲۰ دقیقه میباشد . در مرحله بعد روغن و کره را آرام آرام به آرد اضافه کنید بخوبی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید ( کم بودن روغن باعث شکننده شدن حلوا میشود ) ، مخلوط آرد و روغن را دوباره تفت دهید ، بعد از آماده شدن شیره حلوا آنرا آرام آرام به آرد اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کرده تا که یکدست شود و تفت دهید . در پایان قابلمه رو در دست گرفته و همانند گهواره تکان دهید و حلوا را هم بزنید تا یک جا جمع شود .
[ بازدید : 95 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]