کباب کوبیده مرغ
يکشنبه 17 آذر 1398
0:11
[ ]
کباب کوبیده مرغ
برای شروع سینه های مرغ را شسته و پس از خشک شدن همراه با دنبه مخلوط کرده و با چرخ گوشت چرخ کنید، برای اینکه مایه کباب شما کاملا له و یکدست شود این کار را برای دو بار انجام دهید ، پس از انجام این کار پیاز و سیر را هم با همان دستگاه چرخ نمایید با گوشت مخلوط کنید و آنرا ورز دهید در همان حال زعفران و نمک را اضافه کنید
به ورز دادن گوشت ادامه دهید فلفل سیاه و قرمز را هم به مایه کوبیده مرغ اضافه نمایید در آخر سبزی جعفری را به مرغ اصافه کنید زمانی که یکدست شد با یک سلفون روی ظرف را بپوشانید و برای مدت زمان ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار بشه ، مرحله آخر کوبیده را به سیخ بکشید و غذای خود را کباب کنید .
[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]