مرغ بریانی در فر
يکشنبه 17 آذر 1398
0:09
[ ]
مرغ بریانی در فر
برای تهیه این غذای فرنگی در ابتدا زعفران دم کرده را با آب لیمو ترکیب میکنیم هم میزنیم سپس روغن زیتون و آب پیاز را اضافه کرده هم زده در همین حال گراماسالا و نمک و فلفل را به سس اضافه میکنیم، حالا تمامی قسمت های مرغ را به سس مخصوص آغشته میکنیم
بعد از انجام این مراحل مرغ را برای مدت زمان ۴ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا حسابی سس به خورد مرغ بره، دستگاه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده غذا را درون اجاق قرار دهید در اواسط پخت دوباره مقداری از سس را بر روی مرغ ریخته تا طعم و مزه خاص و دلپذیری غذای شما بخود بگیره ، مرغ را میتوانید همراه با سیب زمینی سرخ شده و پلو و انواع سالاد سرو نمایید .
[ بازدید : 92 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]