جوجه فسنجونی

سه شنبه 12 آذر 1398
22:52
لیلا تهامی

جوجه فسنجونی

برای تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ در ابتدا سینه مرغ خرد شده را با پیاز هایی که خلالی خرد کرده ایم مخلوط کرده سپس به این مخلوط گردو های خرد شده را همراه با رب انار اضافه میکنیم به مایه جوجه کباب نمک و فلفل را به میزان دلخواه افزوده بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا ادویه بخورد تمام قسمت های مرغ برود

مایه را درون ظرف در دار مناسبی قرار دهید و برای چند ساعت ( شب تا ظهر ) درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود . برای اینکه بتوانید جوجه ها را با سیخ چوبی تهیه نمایید بهتر است سیخ ها را از ۲ ساعت قبل در آب قرار دهید تا حسابی نم دار شوند . تیکه های مرغ را از درون مایه جدا کنید به این نکته توجه کنید

که پیاز ها به مرغ نچسبیده باشد تا زمان طبخ جوجه نسوزد . تابه ای مناسب را بر روی اجاق قرار دهید زمانی که تابه داغ شد کره را درون تابه ریخته کف تابه را چرب میکنیم سپس سیخ های جوجه را درون تابه قرار میدهیم شعله را در حرارت ملایم قرار دهید و جوجه ها را سرخ کنید برای اینکه غذای شما نسوزد سیخ ها را مدام بچرخانید


[ بازدید : 5 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک دانلود تک آهنگ خرید ملک در ترکیه خرید آنتی ویروس ثبت شرکت ثبت برند و لوگو اخذ کد اقتصادی ثبت تغییرات شرکت ثبت طرح صنعتی ثبت مسئولیت محدود نرم افزار حسابداری سوالات استخدامی اموزش و پرورش گیفت کارت اپل خرید آنتی ویروس آپلود عکس لوح تقدیر خودکار تبلیغاتی لوازم یدکی خودرو متخصص پوست شیراز
بستن تبلیغات [X]