جوجه فسنجونی

سه شنبه 12 آذر 1398
22:52
لیلا تهامی

جوجه فسنجونی

برای تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ در ابتدا سینه مرغ خرد شده را با پیاز هایی که خلالی خرد کرده ایم مخلوط کرده سپس به این مخلوط گردو های خرد شده را همراه با رب انار اضافه میکنیم به مایه جوجه کباب نمک و فلفل را به میزان دلخواه افزوده بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا ادویه بخورد تمام قسمت های مرغ برود

مایه را درون ظرف در دار مناسبی قرار دهید و برای چند ساعت ( شب تا ظهر ) درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود . برای اینکه بتوانید جوجه ها را با سیخ چوبی تهیه نمایید بهتر است سیخ ها را از ۲ ساعت قبل در آب قرار دهید تا حسابی نم دار شوند . تیکه های مرغ را از درون مایه جدا کنید به این نکته توجه کنید

که پیاز ها به مرغ نچسبیده باشد تا زمان طبخ جوجه نسوزد . تابه ای مناسب را بر روی اجاق قرار دهید زمانی که تابه داغ شد کره را درون تابه ریخته کف تابه را چرب میکنیم سپس سیخ های جوجه را درون تابه قرار میدهیم شعله را در حرارت ملایم قرار دهید و جوجه ها را سرخ کنید برای اینکه غذای شما نسوزد سیخ ها را مدام بچرخانید


[ بازدید : 109 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]