آلو اسفناج

يکشنبه 10 آذر 1398
22:44
لیلا تهامی

آلو اسفناج

تابه ای مناسب را برای آشپزی انتخاب نموده آنرا بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم کمی که داغ شد روغن مخصوص سرخ کردنی را اضافه میکنیم پیاز را بصورت حلالی خرد نموده و درون تابه تفت میدهیم کمی که طلایی رنگ شد ، سینه مرغ را خرد نموده به پیاز داغ اضافه میکنیم مواد را با هم تفت میدهیم یه قاشق مرباخوری رب گوجه به مواد درون تابه اضافه میکنیم با هم مخلوط کرده و در مرحله بعد، اسفناج را به مواد درون تابه اضافه میکنیم حالا کمی زردچوبه را همراه با فلفل به مرغ اضافه کرده و پس از آن آب را اضافه میکنیم کمی که از پخت مواد گذشت مقداری گرد لیمو به خورشت خوشمزه و سنتی خود اضافه میکنید، در ۲۰ دقیقه انتهایی پخت آلو بخارا را که قبلا در آب خیسانده ایم به خورشت اضافه نموده شعله را کم کرده مقداری نمک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا جا افتاده شود .


[ بازدید : 119 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]