دستور پخت و طرز تهیه قیسی پلو غذای محلی اردبیل

پنجشنبه 21 تير 1397
23:41
لیلا تهامی

دستور پخت و طرز تهیه قیسی پلو غذای محلی اردبیل

قیسی پلو,قیسی پلو اردبیل,قيسي پلو,قیسی پلو اردبیلی,قیسی پلوی اردبیلی,قیسی پلوی اردبیل,قیسی پلو غذای محلی,قیسی پلو با گوشت,قیسی پلو با مرغ,قیسی پلو مجلسی,طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی,طرز تهیه قیسی پلو اردبیل,دستور پخت قیسی پلو اردبیل

قیسی پلو , قیسی پلو اردبیل , قيسي پلو , قیسی پلو اردبیلی

مواد لازم برای تهیه قیسی پلو با گوشت :

روغن : ۳ قاشق سوپخوری

قیسی : یک فنجان

نمک، فلفل : به مقدار دلخواه

جوز هندی : نصف قاشق چایخوری

برنج : ۵۰۰ گرم

گوشت : ۵۰۰گرم

آب : دو لیتر

دارچین : یک قاشق مرباخوری

کره آب شده : نیم فنجان


[ بازدید : 14 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود آهنگ جدید دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب افزایش فالوور اینستاگرام ثبت برند مجله اینترنتی دلنا
بستن تبلیغات [X]