طرز تهیه خوراک بابا قنوش لبنانی بعنوان دسر و پیش غذا

دوشنبه 6 دی 1395
21:37
لیلا تهامی

مواد لازم برای تهیه بابا غنوج لبنانی :

بادمجان متوسط :♦: ۳ – ۵ عدد

ارده :♦: ¼ پیمانه

آب لیمو :♦: ¼ پیمانه

حبه سیر، ریز خرد کرده :♦: ۲ تا ۳ عدد

زیره سبز :♦: ¼ قاشق چای خوری

نمک :♦: ½ قاشق چای خوری

آب :♦: ۱/۳ پیمانه

برگ جعفری تازه :♦: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

روغن زیتون :♦: ۱ قاشق غذا خوری

دارچین :♦: به مقدار لازم

خوراک بلدرچین ,طرز تهیه خوراک بلدرچین ,دستور پخت خوراک بلدرچین

خوراک بابا قنوش ,دسر بابا قنوش ,پیش غذا بابا قنوش

طرز تهیه دسر و پیش غذای لبنانی بابا قنوش :

برای شروع آشپزی به سراغ بادمجان ها رفته و پس از شست شو بادمجان ها را بر روی حرارت اجاق گاز و یا ذغال قرار میدهیم تا کبابی شوند . مدت زمان لازم برای کبابی شدن بادمجان ها ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میباشد . شما بادمجان ها را بر روی حرارت دائم بچرخانید تا تمامی قسمت های بادمجان کبابی شود . حالا بسراغ الباقی مواد رفته ارده را هم با آب مخلوط میکنیم و مشغول به هم زدن آن میشویم


[ بازدید : 153 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]