طرز تهیه سوپ تره فرنگی

چهارشنبه 23 بهمن 1398
22:11
لیلا تهامی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

پس از اینکه تره ها را خرد نمودید و بخوبی تمیز کردید همراه با مقداری آب درون یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید برای مدت زمان ۱ ساعت اجازه دهید تا روی اجاق بماند تا تره فرنگی شما بخوبی پخته شود ، پس از آماده شدن تره آنرا آبکش کنید و کنار قرار دهید .

در مرحله بعد ، شما کره را درون قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید زمانی که کره آب شد آرد را آرام آرام اضافه کنید و با کره تفت دهید حالا نوبت اضافه نمودن آب مرغ به سوپ می‌باشد، آنرا هم آرام آرام به آرد اضافه نمایید و مدام با یک قاشق چوبی مواد را با هم مخلوط کنید تا گلوله گلوله نشود . اکنون نوبت اضافه نمودن تره های پخته به سوپ مجلسی می‌باشد .

در این مرحله برای مزه دار شدن نمک و فلفل و آبلیمو را به خوراک خود اضافه کنید درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا حسابی جا افتاده شود ، حالا زرده تخم مرغ را درون کاسه ای جداگانه با خامه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود ، سپس آن را به آهستگی به سوپ رژیمی اضافه نمایید ، میتوانید سوپ خوشمزه را حالا سرو کنید .


[ بازدید : 86 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خوراک استیک

سه شنبه 22 بهمن 1398
22:18
لیلا تهامی

طرز تهیه خوراک استیک

گوشت را بصورت ورقه ای نازک برش زده سپس برای مزه دار نمودن گوشت کره را همراه با سس خردل و مقداری نمک و فلفل و پودر گشنیز و آویشن درون کاسه ای مخلوط کرده و ورقه های گوشت را درون کاسه با این سس مخصوص مخلوط کنید ، روی کاسه را با سلفون پوشانده و برای مدت زمان یک شب تا صبح درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود .

در مرحله بعد برای آماده سازی خوراک مجلسی ، پیاز را درون روغن تفت دهید کمی که پیاز ها سبک و شیشه ای شد سیر را اضافه کرده و با هم دوباره تفت دهید حالا نوبت اضافه نمودن هویج می‌باشد سپس نمک و فلفل را به مواد درون تابه اضافه کنید و با هم تفت دهید .

در مرحله بعد ، سینی فر را چرب کنید استیک مزه دار شده را درون سینی ریخته و پیاز داغ و هویج سرخ شده را کنار گوشت ها قرار دهید ، گوجه را بر روی استیک قرار دهید می‌توانید سس مایونز یا قارچ بر روی گوشت بریزید ، دمای فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه دهید تا برای مدت زمان یک ساعت و نیم درون فر بماند تا خوراک رژیمی کاملا پخته و جا افتاده شود .


[ بازدید : 90 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه آش ترخینه

دوشنبه 21 بهمن 1398
21:59
لیلا تهامی

طرز تهیه آش ترخینه

در شروع آشپزی ترخینه و عدس را در آب گرم بخیسانید ، سپس پیاز را بصورت خلالی خرد نموده درون تابه ریخته و با روغن خیلی کم سرخ کنید ، پس از اینکه پیاز ها طلایی رنگ شد مقداری از پیاز سرخ شده را برای تزیین آش جدا کنید و الباقی پیاز را با سیر و یک قاشق نعنا خشک و نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید پس از انجام این کار ، عدس را درون قابلمه ریخته و مقداری آب اضافه کنید بر روی اجاق گاز قرار دهید تا عدس بپزد سپس ترخینه را اضافه کنید .

در مرحله بعد ، سبزی پاک شده را خرد کنید به آش خانگی اضافه نمایید سپس بلغور را بریزید برای این که آش ته نگیرد مدام آنرا هم بزنید ، پیاز و سیر سرخ شده را اضافه کنید ، در دقایق پایانی پخت دوغ را به مواد اضافه کنید و پس از چند جوش اجاق گاز را خاموش نمایید . پیاز سرخ شده ای را که برای تزیین برداشته بودید را با یک قاشق نعنا خشک و کمی روغن تفت دهید و با آن آش خوشمزه را تزیین کنید .


[ بازدید : 92 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه دلمه بادمجان تبریز

دوشنبه 21 بهمن 1398
21:57
لیلا تهامی

طرز تهیه دلمه بادمجان تبریز

پیازها را پس از اینکه خرد نمودید ، تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید روغن که داغ شد پیاز ها را درون تابه ریخته و تفت دهید زمانی که طلایی رنگ شدند زردچوبه و گوجه فرنگی را نیز درون تابه ریخته و با هم برای مدت زمان یک دقیقه تفت دهید .

از قبل بلغور ها را شسته و بخیسانید ، حالا نوبت اضافه نمودن بلغور خیس خورده می‌باشد برای دو دقیقه مواد را با هم تفت دهید ، در پایان رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آب جوش درون تابه بریزید و در آن را قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و آب بخورد بلغور برود ، در لحظات آخر پخت و زمانی که آب جذب بلغور شد نمک و فلفل و رب انار را همراه با نعنا خشک به مواد اضافه کنید کمی که جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش نمایید .

در مرحله بعد ، داخل بادمجان ها را خالی نمایید و داخل آن را با موادی که تهیه کرده بودید پر کنید زیاد لب پر نباشد چون در هنگام پخت حجم مواد بیشتر خواهد شد ، حالا دلمه مجلسی را در کف قابلمه و مرتب بچینید سپس سس مخصوص را اضافه کنید برای سس سه لیوان آب جوش را با یک عدد گوجه رنده شده مخلوط کنید سپس یک قاشق غذاخوری سر پر رب گوجه فرنگی را همراه با مقداری نمک و فلفل به آن اضافه نمایید . زمانی که سس را بر روی دلمه های خوشمزه ریختید قابلمه را بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا غذای شما بپزد .


[ بازدید : 90 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه ماکارونی ساده

يکشنبه 20 بهمن 1398
23:24
لیلا تهامی

طرز تهیه ماکارونی ساده

برای تهیه این غذای خانگی و خوشمزه در اولین مرحله پیاز را خرد نموده و درون تابه ریخته و همراه با مقدار اندکی روغن تفت دهید زمانی که پیازها سبک و شیشه ای شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و با هم تفت میدهیم ، حالا به این مواد تفت داده شده نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه میکنیم کمی که مواد تفت داده شد گوجه و رب گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و تفت میدهیم تا رب گوجه رنگ دهد به مایه در پایان نمک را اندازه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا گوشت چرخ کرده پخته شود .

در مرحله بعد ، قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید مقداری آب اضافه کنید زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد ماکارونی رژیمی را همراه نمک و زردچوبه و یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون قابلمه ریخته و برای ۷ الی ۱۰ دقیقه بعد آبکش کنید ، ته همان قابلمه را چرب کرده و برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی استفاده کنید ، مایه گوشت و ماکارونی را بصورت لایه به لایه درون قابلمه ریخته ، سپس یک دم کنی بر روی در قابلمه گذاشته و اجازه دهید تا ماکارونی دم بکشه ، در پایان غذا را مخلوط کرده و سرو نمایید .


[ بازدید : 94 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه ته چین اسفناج

يکشنبه 20 بهمن 1398
23:10
لیلا تهامی

طرز تهیه ته چین اسفناج

برای تهیه یک ته چین زعفرانی ، تابه را آماده کنید و روی حرارت lملایم اجاق گاز قرار دهید همراه با مقداری روغن مرغ را درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که رنگ مرغ ها تغییر کرد و عوض شد نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید سپس مواد را با هم مخلوط کرده تا ادویه حسابی بخورد مرغ برود ، در پایان کمی هم زعفران به مرغ اضافه کنید مرغ که سرخ شد اجاق را خاموش کرده و آنرا کنار قرار دهید .

در مرحله بعد ، اسفناج را بصورت جداگانه بپزید و برنج را نیز آبکش نمایید ، درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس اسفناج ها را اضافه کنید کمی نمک و فلفل به مواد زده و باهم تفت دهید .

در مرحله بعد ، زرده تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید کمی هم زعفران دم کرده با آن مخلوط کنید حالا به این مواد برنج آبکش شده را اضافه کنید ، قابلمه مورد نظر را آماده کرده کف و دیوار آنرا با روغن چرب کنید ، برنج را نصف کرده نیمی از آن را درون قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا حالت منسجمی پیدا کند سپس مرغ سرخ شده را اضافه کرده و الباقی برنج را بر روی مرغها ریخته شعله پخش کن را روی اجاق گاز گذاشته و دم کنی را روی قابلمه قرار دهید تا ته چین مجلسی آماده شود .


[ بازدید : 85 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خورش غوره مسما

يکشنبه 20 بهمن 1398
22:13
لیلا تهامی

طرز تهیه خورش غوره مسما

شما در شروع آشپزی مقداری روغن را درون تابه ریخته و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد مرغ ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید در این زمان مقدار کمی زردچوبه به مرغ اضافه نمایید ، کمی که رنگ مرغ تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و با هم تفت دهید پس از گذشت چند دقیقه تفت دادن پیاز سرخ شده را اضافه کنید و دوباره با هم تفت دهید

در مرحله بعد غوره را به خورشت ساده اضافه کنید و با مواد مخلوط کرده و تفت دهید ، حالا سه لیوان آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا بجوشد ، حالا مقداری نمک و فلفل و دارچین اضافه کنید و حرارت اجاق را کم کنید و صبر نمایید تا خورشت خوشمزه جا افتاده شود .

در طول این مدت زمان بادمجان ها را پوست گرفته و نمک بزنید ، سپس آنها را آبکش کنید تا نمکش گرفته شود پس از انجام این کار بادمجان ها را درون تابه ای جداگانه سرخ کنید ، از درون تابه خارج کرده و در همان تابه گوجه فرنگی ها را تفت دهید ، زمانی که خورشت پخته شد بادمجان و گوجه را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد یک جوش با هم بزند و طعم خورشت مجلسی عالی شود ، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است .


[ بازدید : 95 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خاگینه خرما

يکشنبه 20 بهمن 1398
21:49
لیلا تهامی

طرز تهیه خاگینه خرما

برای تهیه این خوراک رژیمی بسیار مقوی و خوشمزه تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته سپس آرد را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا بخوبی با هم مخلوط شوند در همان حال ماست و وانیل و بیکینگ پودر را به مایه خاگینه مجلسی اضافه نمایید ، در آخر شکر و شیر را درون کاسه ریخته و با قاشق مایه را هم بزنید تا کاملا یکدست شود .

در مرحله بعد خاگینه را درون تابه ریخته و سرخ کنید پس از آماده شدن خاگینه ، خرمایی را که هسته اش را جدا کرده بودید را با هل و دارچین و گردو مخلوط کنید و بر روی خاگینه قرار دهید لایه دیگر خاگینه را روی مواد گذاشته و درون شربت قرار دهید تا خاگینه خرمای شما آماده شود .

برای تهیه شربت آب و شکر را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید زمانی که شکر در آب حل شد و شروع به جوشیدن کرد اجاق را خاموش نمایید . اگر شربت مدت زمان بیشتری بر روی اجاق بماند شکرک خواهد زد .


[ بازدید : 89 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کال کباب

شنبه 19 بهمن 1398
21:28
لیلا تهامی

طرز تهیه کال کباب

شما پس از شستشو بادمجان ها را با پوست بر روی آتش قرار داده و کباب کنید سپس پوست‌شان را جدا کرده و دورن یک کاسه قرار دهید تا خنک شوند ، اگر در این مرحله بادمجان آب انداخت آن آب را جدا کنید و دور بریزید ، سپس بوسیله یک گوشت کوب آنها را له نمایید .

در مرحله بعد ، گردو ، سیر و انار را اضافه نمایید و همه این مواد را با هم مخلوط کرده و بخوبی له کنید و بکوبید ، در همان حال که مشغول کوبیدن مواد هستید سبزی ، نمک و فلفل و گلپر را هم با مواد مخلوط کرده و هم بزنید تا حسابی با هم ترکیب شوند . حالا ظرف غذا را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند ، اگر این خوراک را با انار تازه و ترش تهیه نمایید بهتر است استفاده از رب انار رنگ غذای شما را تیره خواهد کرد .


[ بازدید : 89 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه اسلایس خرما

شنبه 19 بهمن 1398
21:05
لیلا تهامی

طرز تهیه اسلایس خرما

کره را درون تابه ریخته و بر روی حرارت قرار میدهیم تا آب شود ، سپس کره را همراه با پودر بیسکویت مخلوط کنید تا بصورت خمیر لطیفی درآید ، حالا خامه را به این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا زمانی که کاملآ یکدست شوند هم بزنید سپس اجاق را خاموش کنید .

در مرحله بعد ، بر روی سینی کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را به قطر نیم سانت روی سینی پهن کرده و آن را درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود . حالا هسته خرما را جدا نموده و آنها را پهن کرده و بصورت لایه ای نازک بر روی خمیر بیسکویت قرار میدهیم حالا روی مواد را با گردوی خرد شده پر میکنیم .

در مرحله بعد ، شیر عسلی رو بر روی تمام سطح خمیر ریخته فر را با دمای بالا آماده کرده و سینی را درون فر قرار میدهیم تا شیر عسلی برشته شود ، مراقب باشید تا شیر عسلی شما نسوزد . در پایان شیرینی را با پودر نارگیل یا پسته تزیین کرده و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد .


[ بازدید : 97 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]