ساده ترین روش طرز تهيه سالاد روس خوشمزه با ژامبون

جمعه 15 تير 1397
10:54
لیلا تهامی

با نام یاد خداوند برای شروع آشپزی در ابندا به این نکته اشاره میکنیم که سیب زمینی‌های ما باید طوری پخته شده باشند که در هنگام خورد کردن له نشوند بعد از پخته شدن سیب زمینی آنها را باید به صورت نگینی و به صورت قطعه‌های کوچک خرد کنیم . خیار شور و کالباسی را هم که در اختار داریم را مانند سیب زمینی ها خرد میکنیم هر چه دقت کنیم و مواد را در اندازه های هم خرد نماییم سالاد ما زیباتر خواهد شد . پس از انجام مراحل بالا نوبت اضافه نمودن نخود فرنگی و سس مایونز میباشد توجه داشته باشد مقدار سس مایونز به سلیقه‌ خودتان بستگی دارد . پس از انجام این کارها نمک هم اضافه میکنیم و مواد را با دقت مخولط میکنیم تا له نشوند . حالا سالاد روس ما آماده سرو میباشد . امیدواریم مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .

طرز تهيه سالاد روس


[ بازدید : 78 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

سالاد کرفس با مغز گردو

جمعه 15 تير 1397
10:35
لیلا تهامی

با نام یا خداوند منان برای شروع آشپزی و در ابتدای کار کرفس و کاهو را پس از آنکه بخوبی شسته و ضدعفونی کردیم به رشته‌های باریک و نازک خرد میکنیم پس از آنجام این کار , کرفس و کاهو، سیب زمینی، تخم مرغ، مغز گردو، نمک، فلفل، مایونز و آبلیمو تمام موادی را که در اختیار داریم با یکدیگر مخلوط می‌کنیم اکنون سالاد رژیمی ما آماده سرو شده است و میتوانیم از آن استفاده نماییم . امیدواریم از این سالاد ساده و خوشمزه بعنوان دسر و پیش غذا استفاده نمایید .

سالاد کرفس با مغز گردو


[ بازدید : 83 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش کامل طرز تهیه شربت آلبالو خوشرنگ خانگی همراه خواص شربت

چهارشنبه 6 تير 1397
23:14
لیلا تهامی

آموزش کامل طرز تهیه شربت آلبالو خوشرنگ خانگی همراه خواص شربت

طرز تهیه شربت آلبالو خوشرنگ,طرز تهیه شربت آلبالوی خوشرنگ,طرز تهیه شربت و مربای آلبالو خوشرنگ,طرز تهیه مربا و شربت آلبالو خوش رنگ,طرز تهیه شربت البالو خوش رنگ,طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ,طرز تهیه شربت البالوی خوش رنگ,طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ و عالی + نکات مهم,طرز تهیه مربای البالوی خوش رنگ,روش تهیه شربت آلبالو خوشرنگ,طرز تهیه ی مربای آلبالوی خوش رنگ,طرز تهيه مرباي آلبالو خوش رنگ,طرز تهیه مربا و شربت آلبالو خوشرنگ,طرز تهیه شربت البالو خوشرنگ,طرز تهیه شربت آلبالو خوش رنگ,طرز تهیه ی شربت آلبالو خوش رنگ,طرز تهیه شربت آلبالو خوش رنگ وخوش طعم

طرز تهیه شربت آلبالو خوشرنگ , طرز تهیه شربت آلبالوی خوشرنگ , طرز تهیه شربت و مربای آلبالو خوشرنگ , طرز تهیه مربا و شربت آلبالو خوش رنگ

در ادامه این مطلب و در قسمت آشپزی و دسته انواع نوشیدنی میتوانید با دستور پخت شربت آلبالو خوشرنگ آشنا شوید .

مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو خوشرنگ و خوش طعم :

آب آلبالو: ۴ لیوان (در حدود یک لیتر)

وانیل:یک قاشق چایخوری

شکر:دو کیلو

چگونگی پخت شربت آلبالو خانگی :

با نام و یاد خدای منان برای شروع یک اصل مهم را برای شما باگو خواهیم کرد و این اصل مهم اشاره به ظرفی دارد که شما باید برای تهیه شربت های خانگی به آن توجه داشته باشید . یکی از نکات مهم و تجربی برای تهیه شربت های خانگی تهیه آنها در ظرف های لعابی میباشد . در شروع کار ما شکر را همراه با آب آلبالو طبیعی که خودمان تهیه نموده ایم مخلوط می‌کنیم پس از انجام این کار اجازه میدهیم مواد برای چند ساعت در همین حالت بماند تا شکر درون آب آلبالو حل شود ، در مرحله بعد مایع بدست آمده را بر روی حرارت تند و یکنواخت اجاق گاز قرار میدهیم تا زمانی که جوش بیاید و شربت آلبالوی ما خوش رنگ و غلیظ شود این مدت زمان بستگی به حرارت اجاق شما دارد زمان استاندارد و تقریبی برای انجام این کار ۲۰ دقیقه میباشد .


[ بازدید : 80 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت و طرز تهیه آبنبات قیچی خانگی و پسته ای شهر همدان

چهارشنبه 6 تير 1397
22:36
لیلا تهامی

مواد لازم برای تهیه آبنبات قیچی پسته ای :

آب ۴ قاشق سوپ خوری

خلال پسته یا خلال پرتقال به مقدار لازم

زرشک به مقدار لازم

سرکه ۲ قاشق سوپ خوری

شکر ۱ پیمانه هل به مقدار لازم

طرز تهیه آبنبات قیچی پسته ای :

با نام و یاد خدا در ابتدای شروع آشپزی یک سینی تفلون را آماده نموده و چرب می‌کنیم بعد از چرب کردن سینی را کنار می‌گذاریم و در یک ظرف جداگانه شکر و سرکه و آب را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم اجاق می‌گذاریم تا شکر کاملا حل شود و برنگ طلایی در آید در مرحله بعد از خمیر بدسا آمده بصورت نواری روی ظرف چرب شده ریخته و زرشک یا دانه‌های هل یا خلال پسته یا مغز لیمو عمانی یا خلال شیرین شده پوست پرتقال را روی آن میپاشیم حالا داغ داغ لوله کرده و قیچی می‌کنیم .


[ بازدید : 79 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت و طرز تهیه آبنبات قیچی خانگی و پسته ای شهر همدان

چهارشنبه 6 تير 1397
16:47
لیلا تهامی

دستور پخت و طرز تهیه آبنبات قیچی خانگی و پسته ای شهر همدان

طرز تهیه آبنبات قیچی,طرز تهيه ابنبات قيچي,طرز تهیه شکلات قیچی,طرز تهیه ی آبنبات قیچی,طرز تهیه ی ابنبات قیچی,طرز تهيه آبنبات قيچي

طرز تهیه آبنبات قیچی , طرز تهيه ابنبات قيچي , طرز تهیه شکلات قیچی , طرز تهیه ی آبنبات قیچی

در ادامه این مطلب و در قسمت آشپزی و دسته طرز تهیه شیرینی میتوانید با دستور پخت آبنبات قیچی آشنا شوید .

مواد لازم برای تهیه آبنبات قیچی :

شکر : ۱ کیلو

روغن : ۱۰۰ گرم

آب : ۱ پیمانه

زعفران : به مقدار دلخواه

طرز تهیه آبنبات قیچی خانگی :

با نام و یاد خدا در ابتدای شروع آشپزی شکر را با آب مخلوط نموده سپس انها را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده تا آب درون ظرف کاملا بخار شود و خمیر بدست آید ، پس از انجام این کار زغفرانی را که در اختیار داریم به آن اضافه کرده حالا با قاشق مرباخوری مقداری از خمیر را برداشته بر روی سینی چرب ریخته و کمی حرارت میدهیم تا در روی سینی خود را جمع کرده و بحالت آب نبات قیچی در آید .اکنون آبنبات خانگی شما آماده شده است .


[ بازدید : 79 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش پخت و طرز تهیه کشک بادمجان تبریزی خوشمزه و مجلسی

دوشنبه 4 تير 1397
16:27
لیلا تهامی

طرز تهیه کشک بادمجان تبریزی

,طرز تهیه کشک بادمجان تبریزی,طرز تهیه حلیم بادمجان تبریزی,طرز تهیه کشک بادمجان تبریز

مواد لازم و کالری آن را مورد بررسی قرار میدهیم : یک قاشق کشک بادنجان برابر با ۲۰ گرم و ۵ قاشق غذاخوری برابر با ۱۰۰ گرم می باشد.

درست است که کشک بادمجان در همه جای ایران ترکیبی است از کشک و بادمجان . اما در بعضی از شهرها به کشک بادمجان مواد دیگری هم اضافه می کنند تا طعم مزه غذا را لذیذ تر و متفاوت تر نسبت به سایر غذاهای مشابه نمایند ، به عنوان مثال در شهر تبریز به کشک بادمجان رب اضافه میکنند تا کمی مزه غذا طعم ترشی به خود بگیرد با دنبال کردن این مطلب در بخش غذاهای ایرانی طرز تهیه این غذای سنتی را دنبال نمایید امیدواریم مورد پسند شما کرابران گرامی قرار بگیرد .

طرز تهیه کشک بادمجان تبریزی

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان سنتی شهر تبریز : ۶ عدد بادمجان متوسط

۲عدد حبه پیاز متوسط خلالی خرد شده

۴ حبه بزرگ سیر نگینی خرد شده

۲۵ گرم گرد و خرد شده

۳ ق س پودر نعنای خشک

۲/۱ پیمانه آب جوش

۲ق س روغن مایع مخصوص سرخ کردن

۴ ق س رب گوجه فرنگی

۱ ق م زرد چوبه

۱۵۰ گرم کشک

از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است. بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است. مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی است .

طرز تهیه کشک بادمجان تبریزی

ظرف ماهیتابه ای آماده کنید و روغن مایع را در آن بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود .پس از انجام این کار بادمجان ها را میتوانید در روغن سرخ کنید. در تابه دیگری روغن بریزید و ابتدا پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید و در مراحل پایانی سرخ شدن ،سیرهای خرد شده را هم به آن اضافه کنید و هر دو را با هم تفت دهید . زردچوبه را به پیاز و سیر بیفزایید و آن را نیز در روغن کمی تفت دهید. مقداری از پیاز داغ و سیر داغ را برای تزیین روی غذا برداشته و کناری بگذارید .

یکی از مزیت هایی که می توان در این غذا به آن اشاره کرد ترکیب خواص چند مواد کنار هم است بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن آن می شود.


[ بازدید : 87 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

کالری عکس جذاب ترین مدل مو کودک برای عروسی در سال ۲۰۱۸

شنبه 2 تير 1397
23:51
لیلا تهامی

مدل مو کودک برای عروسی

مدل مو کودک برای عروسی,مدل موی کودک برای عروسی,مدل مو کودکان برای عروسی,مدل موی کودکان برای عروسی,مدل موی بچه گانه برای عروسی,مدل مو بچه گانه برای عروسی,مدل مو دختر بچه برای عروسی,مدل مو بچه گانه دختر برای عروسی,مدل مو بچه گانه دخترانه برای عروسی,مدل موی بچه برای عروسی,مدل مو بچه برای عروسی

مدل مو کودک برای عروسی,مدل موی کودک برای عروسی,مدل مو کودکان برای عروسی,مدل موی کودکان برای عروسی

کالری عکس جذاب ترین مدل مو کودک برای عروسی در سال ۲۰۱۸

مدل مو کودک برای عروسی,مدل موی کودک برای عروسی,مدل مو کودکان برای عروسی,مدل موی کودکان برای عروسی

کالری عکس جذاب ترین مدل مو کودک برای عروسی در سال ۲۰۱۸

مدل مو کودک برای عروسی,مدل موی کودک برای عروسی,مدل مو کودکان برای عروسی,مدل موی کودکان برای عروسی

مدل مو کودک برای عروسی

مدل مو کودک برای عروسی,مدل موی کودک برای عروسی,مدل مو کودکان برای عروسی,مدل موی کودکان برای عروسی

کالری عکس جذاب ترین مدل مو کودک برای عروسی در سال ۲۰۱۸


[ بازدید : 91 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش پخت و طرز تهیه غذای ایتالیایی خوشمزه و ساده با گوشت و مرغ

دوشنبه 21 خرداد 1397
23:28
لیلا تهامی

طرز تهیه غذای ایتالیایی

طرز تهیه غذاهای ایتالیایی ساده

مواد لازم: کدو: یک عدد درشت لیموی ترش: یک عدد متوسط قارچ: ۴ عدد متوسط زیتون درشت: ۱۰ عدد سربرگ جعفری خرد شده: ۴۰ گرم اسپاگتی: به مقدار لازم روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه غذای ایتالیایی,طرز تهیه غذای ایتالیایی با مرغ,طرز تهیه غذای ایتالیایی ساده,طرز تهیه غذای ایتالیایی با بادمجان

امروزه هنوز پاستا پای ثابت غذای ایتالیایی هاست. پاستا نامی کلی است و به غذاهایی که از آرد گندم درست می شوند اطلاق می شود که در اشکال و رنگ های بسیار متنوعی پخته می شود وگاهی اوقات داخل آن را با گوشت، پنیر یا سبزی نیز پر می کنند، ماکارونی و اسپاگتی از این گروه هستند. برای به دست آوردن رنگ زرد یا طلایی هم از زرده تخم مرغ استفاده می شود و برای رنگ سبز از اسفناج، رنگ قرمز از گوجه فرنگی و رنگ سیاه از جوهر هشت پاها کمک می گیرند . تعجب نکنید، چون امروزه بیش از ۶۰۰ نوع ماکارونی در نقاط مختلف دنیا تولید می شودکه البته ممکن است همه آنها به ذایقه ما خوش نیایند. به طور حتم به همین تعداد و یا بیشتر سس های مختلف با ماکارونی سرو می شود.

روش تهیه : این یک غذای دوست داشتنی است. ترکیبی ساده و موثر. یک غذای روز اروپایی. پس از برش زدن کدو و قارچ و بعد از خرد کردن برگ جعفری، کدو و قارچ را به همراه زیتون در روغن زیتون تفت دهید. چند باری تابه را جلو و عقب می بریم و تاب می دهیم تا حرارت به طور یکسان در سراسر ماهی تابه پخش شود. پوست یک لیموی تازه را رنده کرده و کنار دست خود می گذاریم. اکنون اسپاگتی آبکش شده را در ماهی تابه ریخته و پس از تست زدن فلفل و نمک و افزودن سربرگ جعفری و پوست رنده شده لیمو ، اسپاگتی را بر روی حرارت ملایم قرار داده تا طعم و عطر مورد نظر شما را پیدا کند. پس از آماده شدن اسپاگتی آن را به همراه پنیر پارمسان میل کنید. نکته مهم در تهیه این اسپاگتی حرارت دیدن به اندازه تمامی مواد است به صورتی که نه خام بمانند و نه بسوزند.


[ بازدید : 88 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

لباس عروس مدل ماهی

پنجشنبه 17 خرداد 1397
22:56
لیلا تهامی

لباس عروس مدل ماهی

لباس عروس مدل ماهی,لباس عروس مدل ماهی دنباله دار,لباس عروس مدل ماهی ۲۰۱۷,لباس عروس مدل ماهی جدید,لباس عروس مدل ماهی ۲۰۱۹,لباس عروس مدل ماهی ۲۰۱۸,لباس عروس مدل ماهی آستین دار,لباس عروس مدل ماهی دانتل,لباس عروس مدل ماهی ۲۰۱۷,لباس عروس مدل ماهی با تور دانتل,لباس عروس مدل ماهی دنباله دار ۲۰۲۰,عکس لباس عروس مدل ماهی دنباله دار,جدیدترین لباس عروس مدل ماهی دنباله دار,مدل لباس عروس ماهی دنباله دار ۲۰۱۸,جدیدترین مدل لباس عروس ماهی دنباله دار,جدیدترین لباس عروس مدل ماهی,عکس لباس عروس مدل ماهی جدید,مدل لباس عروس طرح ماهی جدید,جدیدترین مدل لباس عروس طرح ماهی,لباس عروس مدل ماهی دانتل دار,عکس لباس عروس دانتل مدل ماهی

لباس عروس مدل ماهی , لباس عروس مدل ماهی دنباله دار , لباس عروس مدل ماهی 2017, لباس عروس مدل ماهی جدید

لباس عروس مدل ماهی,لباس عروس مدل ماهی دنباله دار,لباس عروس مدل ماهی ۲۰۱۷

لباس عروس مدل ماهی , لباس عروس مدل ماهی دنباله دار , لباس عروس مدل ماهی 2017, لباس عروس مدل ماهی جدید

لباس عروس مدل ماهی جدید,لباس عروس مدل ماهی ۲۰۱۹,لباس عروس مدل ماهی ۲۰۱۸

لباس عروس مدل ماهی , لباس عروس مدل ماهی دنباله دار , لباس عروس مدل ماهی 2017, لباس عروس مدل ماهی جدید

لباس عروس مدل ماهی آستین دار,لباس عروس مدل ماهی دانتل,لباس عروس مدل ماهی ۲۰۱۷


[ بازدید : 85 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش پخت غذاهای اصیل و طرز تهیه فطیر سنتی و محلی ایرانی

پنجشنبه 17 خرداد 1397
22:53
لیلا تهامی

آموزش پخت غذاهای اصیل و طرز تهیه فطیر سنتی و محلی ایرانی

طرز تهیه فطیر,طرز تهیه فطیر بدون فر,طرز تهیه فطیر تبریز,طرز تهیه فطیر اردبیل,طرز تهیه فطیر سنتی,طرز تهیه فطیر اراک,طرز تهیه فطیر آذربایجان,طرز تهیه فطیر مغزدار,طرز تهیه فطیر خانگی,طرز تهیه فطیر حلوایی,طرز تهیه نان فطیر بدون فر,طرز تهیه فطیر خانگی بدون فر,طرز تهيه فطير تبريز,طرز پخت فطیر تبریز,طرز تهیه نان فطیر تبریز,طرز تهیه فطیر سنتی تبریز

طرز تهیه فطیر , طرز تهیه فطیر بدون فر , طرز تهیه فطیر تبریز , طرز تهیه فطیر اردبیل

از فطیر میتوانید بعنوان یک تغذیه مناسب برای کودکان در حال رشد استفاده نمایید و به علت تهیه کردن فتیر در خانه از سلامت بودن تغذیه خیالتان راحت میباشد . در ایران انواع مختلفی نان محلی یا شیرینی است که در برخی از استان‌های ایران (از جمله استان زنجان ،استان مرکزی، آذربایجان شرقی، خراسان و لرستان) تهیه و استفاده می‌شود.

طرز تهیه فطیر اراک

مواد لازم: روغن: ۲۲۰ میلی لیتر شیر: ۱۲۰ میلی لیتر

آرد بربری: به مقدار لازم مایه خمیر: ۱۰ گرم

زردچوبه: یک دوم ق چ نمک: یک دوم ق چ

آب ولرم: ۲۰۰ میلی لیتر شکر: ۱ ق س

مواد لازم رومال: تخم مرغ: ۱ عدد

روغن: ۲ ق س ماست: ۲ ق س


[ بازدید : 96 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]