طرز تهیه خورشت شیرین قورمه گیلان با گوشت و مرغ

يکشنبه 17 تير 1397
23:17
لیلا تهامی

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی گوشت را همراه با سه پیمانه آب بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم . به این نکته توجه داشته باشید زمانی که آب جوش آمد کف روی آن را بگیرید و بعد اجازه دهید با حرارت ملایم برای مدت زمان سه ساعت بپزید . در طول این مدت و پس از گذشت دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را هم یادتان باشد به گوشت اضافه کنید تا غذای شما یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد. دریک تابه سه قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید ، کمی که پیاز شما طلایی رنگ شد قیسی‌ها را نیز به پیاز داغ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر پیاز و قیسی را با هم تفت دهید . اکنون پس از گذشت دو و نیم ساعت که گوشت شما پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید خورشت شیرین قورمه شما برای مدت زمان نیم ساعت دیگر بر روی حرارت ملایم اجاق گاز کاملا مغز پخت و جا افتاده شود . حالا غذای شما برای سرو آماده میباشد .

شیرین قورمه گیلان


[ بازدید : 82 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خاگینه با شیره انگور غذای گیاهی تبریزی

شنبه 16 تير 1397
23:43
لیلا تهامی

مواد لازم برای تهیه خاگينه با شيره انگور :

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱ ق غ

نمک خیلی کم

برای داخل خاگینه پودر گردو و مقداری زنجبیل و دارچین

نصف استکان شیره انگور +مقداری آب برای رقیق کردن شیره

,آشپزی,آشپزی با مرغ,آشپزی ساده

دستور تهیه خاگینه تبریزی با شیره انگور :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی ما تخم مرغ را همراه با نمک و آرد مخلوط می‌کنیم یک تابهٔ تفلون در ابعاد متوسط را بر روی حرارت ملایم اجاق گذاشته و گرم می‌کنیم حالا مقداری روغن کف تابه ریخته و مخلوط تخم مرغ را درون تابه می‌ریزیم زمانی که مواد ما پخته و پف کرد اجاق را خاموش می‌کنیم در مرحله بعدی مقداری شیره انگور را روی خاگینه می‌ریزیم و در مرحله بعدی به مواد غذایی خود پودر گردو و زنجبیل و دارچین را اضافه میکنیم این مواد را بر روی خاگینه ریخته حالا باید خاگینه را رول کنیم حالا زمان آن است که بقیهٔ شیره انگور را روی سطح خاگینه بریزیم پس از آن خاگینه را روی شعلهٔ ملایم قرار میدهیم تا شیره کاملا به خورد خاگینه بره نکته مهم : در این زمان باید با قاشق از شیره روی خاگینه ریخته و دو الی سه بار غذا را بچرخانید تا شیره به خورد کل خاگینه برهحالا غذای شما آماده سرو شده است و با مقداری پودر نارگیل میتوانید غذای خود را تزیین نمایید .


[ بازدید : 80 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت و طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده مجلسی خوشمزه

شنبه 16 تير 1397
23:05
لیلا تهامی

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدا به این نکته توجه نمایید که برای خرید بادمجان باید رنگ بادمجان تیره باشد که نشانع شیرین بودن بادمجانها میباشد ، پس از شستشو پوست بادمجان ها را کنده و در تابه برای مدت کوتاهی سرخ می‌کنیم . پس از انجام این کار آنها را خرد کرده و درون یک ظرف مناسب له می‌کنیم . پس از آن تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را به بادمجان ها اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم . در یک ماهی تابه‌ مناسب روغن را داغ نموده و کلیه مواد را داخل تابه خالی ریخته و مشغول سرخ کردن مواد میشویم . بخوبی مواد را پشت و رو کرده و دوطرف آنرا سرخ میکنیم . بهتر است درب تابه را ببندید تا بادمجان ها کاملا مغز پخت شوند . اکنون کوکو شما آماده سرو میباشد .

طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده


[ بازدید : 82 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت و طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه غذای شمالی با سیر

شنبه 16 تير 1397
23:02
لیلا تهامی

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه

نرگسی اسفناج,نرگسی اسفناج خوشمزه,نرگسی اسفناج با پنیر,نرگسی اسفناج رژیمی,نرگسی اسفناج هانی شف,نرگسی اسفناج با سیر,نرگسی اسفناج با قارچ,نرگسی اسفناج با لپه,نرگسی اسفناج و قارچ,تهیه نرگسی اسفناج,تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه

نرگسی اسفناج,نرگسی اسفناج خوشمزه,نرگسی اسفناج با پنیر,نرگسی اسفناج رژیمی

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج با سیر :

اسفناج >>> نیم کیلو

پیاز >>> ۱ عدد

سیر >>> ۱ حبه

تخم مرغ ۲ تا ۳ >>> عدد

نمک و فلفل >>> به مقدار لازم


[ بازدید : 83 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

روش پخت و طرز تهیه سالاد ماکارونی ماهی قارچ و پیازچه خوشمزه

شنبه 16 تير 1397
1:20
لیلا تهامی

روش پخت سالاد ماکارونی با ماهی خوشمزه : بانام ویاد خدا شروع میکنم در ابتدای آشپزی و برای شروع ماهـی را پس از آنکه یخوبی تمیز نمودیم همراه با کمی پیاز داغ و نمک و زردچوبه و یک استکان آب برای مدت زمان ۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشته و می پزیم . زمانی که ماهی کاملا پخته شد، استخوان آن را جدا کرده و شروع به ریز ریز کردن گوشت ماهی می کنیم حالا پیاز را تفت داده فلفل را نیز خرد کرده و همراه با پیاز تفت میدهیم. در مرحله بعد سیـر رنده شده را به مواد اضافه می کنیم. بعد از انجام مراحل بالا سبزی ها را اضافه کرده و بعد از تفت سبزی، ماهی را اضافه می کنیم. در آخرین مرحله رب گوجه فرنگی، نمک،ادویه،آب نارنج،دارچین و زعفران را اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن کامل مواد مورد نظر ، اجاق گاز را خاموش میکنیم . در مرحله بعدی ماکارونی را با آب و نمک جوشانده و هماننـد ماکارونی با گوشت عمل کرده و آن را دم می کنیم . بعد از انجام مراحل بالا سالاد ماکارونی ماهی شما آماده سرو شده است .


[ بازدید : 81 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش طرز تهیه پاد تای یا نودل سرخ شده تایلندی

شنبه 16 تير 1397
1:19
لیلا تهامی

طرز تهیه پد تای تایلندی : با نام و یاد خداوند عزوجل در شروع آشپزی یک قابلمه لبه بلند را انتخاب نموده پس از آن روغن را درون ظرف داغ کرده حالا موسیر و میگو خشک را به روغن اضافه نموده و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند. در مرحله بعدی میگوهای درشت را به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم تمام مواد درون ظرف را برای مدت زمان تقریبی ۲ دقیقه تفت میدهید . پس از انجام این کار نوبت اضافه نمودن تخم مرغ، پنیر لوبیا، ترشی تربچه، رشته‌های برنج، شکر، سس ماهی، آب تمبرهندی، پودر چیلی، نصف جوانه سویا و یک پیازچه چینی میباشد و حرارت اجاق شما باید نرمال باشد و تا زمانی که رشته‌های درون ظرف بپزند به هم زدن مواد ادامه دهید . حالا این غذای تایلندی شما آماده سرو شده است و میتوانید با بقیه جوانه‌ها، پیازچه، بادام زمینی و برش‌های لیموترش و شکوفه موز پاد تای خود را تزئین کنید.امدواریم مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .

طرز تهیه پاد تای


[ بازدید : 90 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه شربت آبلیمو با گلاب

شنبه 16 تير 1397
1:16
لیلا تهامی

طرز تهیه شربت آبلیمو با گلاب : با نام و یاد خدا شروع مییکنیم در ابتدای کار نصف لیوان آبلیمو، را همراه با یک لیوان شکر و یک چهارم لیوان گلاب با هم مخلوط نموده . در مرحله بعدی سه و نیم لیوان آب را به شربت اضافه کرده حالا تمام مواد را هم می‌زنیم تا شربت آبلیمو آماده شود (با ۳ لیوان آّب، شربت پر شیرین و ۴ لیوان آب، شربت کم شیرین خواهد بود). نکاتی برای خوشمزه تر کردن شربت : در صورت دلخواه شما می‌توانید کمی زعفران آب کرده به شربت اضافه کنید تا شربت آبلیمو زعفرانی تهیه شود. اکنون شربت شما آماده میباشد شربت را در یخچال گذاشته، تا خنک شده و آماده برای پذیرایی شود .

شربت آبلیمو با گلاب


[ بازدید : 79 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه و شکر

شنبه 16 تير 1397
1:14
لیلا تهامی

طرز تهیه ترشی آلبالو ملس : با نام و یاد خدا شروع مییکنیم در ابتدای آشپزی آلبالوهای مورد نظر را پاک کرده سپس تمیز می شوییم (بهترین نوع آلبالو برای این کار آلبالوهای محلی ریز و ترش مره میباشد) حالا اجازه میدهیم تا آب آلبالو ها کاملا خشک شود. حالا میوه را در درون ظرفهای شیشه ای ریخته و در حدی که سرکه روی آلبالوها را کاملا بپوشاند اضافه میکنیم بعد از انجام این کار نمک را هم به آلبالو ها اضافه کرده و پس از انجام این کار یک قاشق مرباخوری شکر هم به شیشه اضافه میکنیم تا مزه ترشی ما ملس باشد. توجه داشته باشید به این نکته که یک قاشق مرباخوری شکر برای ملس کردن مزه ترشی کافی می باشد . ترشی آلبالو برای تزیین سفرهای میهمانی بسیار شیک و لاکچری می باشد و سفره شما را رنگین خواهد کرد .


[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

روش پخت و طرز تهیه سالاد ماکارونی ماهی قارچ و پیازچه خوشمزه

جمعه 15 تير 1397
17:38
لیلا تهامی

روش پخت و طرز تهیه سالاد ماکارونی ماهی قارچ و پیازچه خوشمزه

طرز تهیه سالاد ماکارونی ماهی,طرز تهیه سالاد ماکارونی باتن ماهی,طرز تهیه سالاد ماکارونی تن ماهی,طرز تهیه سالاد ماکارونی با تون ماهی,طرز تهیه سالاد ماکارونی و تن ماهی,طرز تهيه سالاد ماكاروني با تن ماهي,طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه با تن ماهی

طرز تهیه سالاد ماکارونی ماهی,طرز تهیه سالاد ماکارونی باتن ماهی

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی ماهی تعداد چهار نفر :

ماهی >>> ۱کیلوگرم

ماکارونی >>> ۱ بسته

جعفری و گشنیز خرد شده >>> دو سوم لیوان

رب گوجه فرنگی >>> ۴-۳ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای >>> ۱ عدد کوچک

پیاز >>> ۲ عدد

سیر >>> ۳ حبه

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین >>> به میزان لازم

زعفران دم شده >>> به میزان لازم

نارنج >>> یک عدد


[ بازدید : 86 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش طرز تهیه پاد تای یا نودل سرخ شده تایلندی

جمعه 15 تير 1397
17:07
لیلا تهامی

با نام و یاد خداوند عزوجل در شروع آشپزی یک قابلمه لبه بلند را انتخاب نموده پس از آن روغن را درون ظرف داغ کرده حالا موسیر و میگو خشک را به روغن اضافه نموده و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند. در مرحله بعدی میگوهای درشت را به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم تمام مواد درون ظرف را برای مدت زمان تقریبی ۲ دقیقه تفت میدهید . پس از انجام این کار نوبت اضافه نمودن تخم مرغ، پنیر لوبیا، ترشی تربچه، رشته‌های برنج، شکر، سس ماهی، آب تمبرهندی، پودر چیلی، نصف جوانه سویا و یک پیازچه چینی میباشد و حرارت اجاق شما باید نرمال باشد و تا زمانی که رشته‌های درون ظرف بپزند به هم زدن مواد ادامه دهید . حالا این غذای تایلندی شما آماده سرو شده است و میتوانید با بقیه جوانه‌ها، پیازچه، بادام زمینی و برش‌های لیموترش و شکوفه موز پاد تای خود را تزئین کنید.امدواریم مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .

طرز تهیه پاد تای


[ بازدید : 80 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]