طرز تهیه و پخت بره پلو عربی غذای محلی هرمزگان

يکشنبه 24 تير 1397
23:04
لیلا تهامی

طرز تهیه بره پلو عربی :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پیه را در قابلمه و با حرارت ملایم آب میکنید پس از انجام این کار گوشت گوسفندی را که آماده نموده اید قطعه قطعه کرده و در پیه آب شده سرخش کنید، حالا باید گوشت را از قابلمه بر داشته اکنون نوبت این است که پیاز خرد شده را در همان پیه ریخته و سرخ کنید بعد از آماده شدن پیاز باید مغز بادام کوبیده و برنج را در آن ریخته و برای مدت زمان پنج دقیقه مخلوط فوق را مدام هم بزنید تا پخته شود . حالا باید ادویه جات، مویز، گوجه فرنگی خرد شده را به مواد اضافه نمایید , آب با اندازه کافی ریخته و همش بزنید و روی آتش ملایم قرار دهید . زمانی که آب کاملا تبخیر و جذب غذا گردید، گوشت گوسفند و مقداری مریم گلی و جعفری را به مواد درون قابلمه اضافه کنید حرارت را کم کرده و اجازه دهید غذا برای مدت زمان ۱۵ دقیقه بر روی اجاق بماند تا غذای شما کاملا مغز پخت و جا افتاده شود .

بره پلو عربی


[ بازدید : 122 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت و طرز تهیه فلافل ماهی غذای دریایی

شنبه 23 تير 1397
23:29
لیلا تهامی

طرز تهیه و اموزش فلافل ماهی :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما ابتدا ماهی را پس از شست شو بخوبی پاک کرده و پس از آنکه ماهی را چرخ کردید همراه با نخود چرخ شده و پیاز رنده شده ای که تهیه نموده اید ، مخلوط کرده و در مرحله بعدی به این مخلوط سیر له شده و گشنیز ساطوری شده را هم اضافه نمایید حالا برای طعم دار کردن غذا بسراغ ادویه ها رفته و پودر زیره، نمک، بکینگ پودر، فلفل و زردچوبه را هم به خمیر فلافل اضافه میکنید تمامی این مواد را خوب ورز می‌دهیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند بعد از انجام مراحل بالا همانند فلافل از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن داغی که از قبل تهیه نموده ایم سرخ می‌کنیم . فلافل ماهی را میتوان همراه نان باگت، خیار شور، کاهو و گوجه فرنگی سرو نمود امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد .

فلافل ماهی


[ بازدید : 106 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خورشت مرجو خورش عدس طالقان

پنجشنبه 21 تير 1397
23:51
لیلا تهامی

طرز پخت مرجو خورشت طالقان :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پیازها رو خلال میکنید و پس از آن با زرچوبه داخل تابه با روغن داغ ریخته و تفت میدهید تا طلایی رنگ شود. حالا نوبت آن رسیده که گوشت را اضافه کنید ، شما میتوانید رب را هم در همین لخظه به گوشت اضافه کنید تا تفت بخورد و رنگش زیباتر شود . زمانی که رنگ گوشت شما تغییر کرد ، آب را به ظرف اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. در طول این مدت زمان شما عدس‌ها را میخیسانیم و بعد از آن سیب زمینی را هم خرد کرده . حالا میتوانید سیب زمینی و عدس را هم به مرجو خورشت اضافه کنید در مرحله بعد نمک و ادویه‌ها و ربرا اضافه میکنید . آلو و زعفران و آبغوره را اضافه را هم فراموش نکنید بعد از اضافه نمودن این مواد اجازه میدهیم خورش خوب جا افتاده شود . غذا را در یک سینی زیبا کشیده و پیاز داغ روی آن می‌ریزیم . اکنون مرجو خورش آماده سرو میباشد .

مرجو خورش


[ بازدید : 128 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه غذای خورش گل در چمن گیلانی محلی

پنجشنبه 21 تير 1397
23:48
لیلا تهامی

طرزتهیه خورشت گل در چمن :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما گوشت را پس از شست شو و قطعه قطعه کردن درون تابه ریخته و با مقداری روغن سرخ می‌کنیم پس از انجام این کار دو سه لیوان آب را به گوشت اضافه نموده بر روی حرارت ملایم اجاق قرار داده می‌گذاریم تا بپزد. وقتی که گوشت شما کاملا پخته شدو آبش درون ظرف کم شد پاچه باقلای تازه ای را که از قبل تهیه نموده ایم را از دوپوست جدا کرده پس از آن بسراغ شوید رفته و پس از تمییز کردن ریز خرد می‌کنیم. حالا نوبت آماده کردن سیر میباشد سیر را هم پوست کنده و خرد می‌کنیم . حالا تمام موادی را که آماده نموده ایم (پاچه باقلا و شوید و سیر و زردچوبه ) را در مقداری روغن سرخ میکنیم این مواد را به گوشت پخته شده اضافه می‌کنیم و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز می‌گذاریم تا خورشت گل در چمن ما جا بیفتد. در مرحله آخر و هنگامی که خورشت جا افتاده شد تخم مرغ را هم در آن شکسته و صبر میکنیم تا ببندد . به غذا نمک و فلفل را اضافه کرده و آنرا از روی اجاق برمیداریم. توجه داشته باشید که حرارت بالا و یا مدت زمان پخت طولانی باعث له شدن باقالی های خورشت شما خواهد شد .

گل در چمن گیلانی


[ بازدید : 147 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خورش هویج و پسته غذای محلی سمنانی

پنجشنبه 21 تير 1397
23:45
لیلا تهامی

طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنانی :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما هویج‌ ها را پس از شست شوی مناسب پوست بگیرید و بصورت نگینی خرد نمایید حالا هویج ها را در مقدار کمی روغن ریخته و سرخ کنید . سینة مرغی را که آماده نموده اید در اندازة و ابعاد خورشتی خرد کنید و با پیاز داغی که در اختیار دارید سرخ کنید , حالا تمام موادی را که داریم ( هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره ) را به گوشت اضافه میکنیم . مواد را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم بعد از اینکه چند جوش خورد خورش هویج و پسته ما آماده شده است و برای تزیین آن باید از خلال پسته استفاده کنیم . برای بهتر شدن و رعایت اصول سنتی برای پخت این غذا بهتر است برنج را با روغن حیوانی دم کرده و همراه با خورش مخصوص سمنانی ها سرو کنید. نکته: ۱) غذای، مخصوص شهر دامغان است. ۲) غذا را با گوشت شتر مرغ هم می‌توان پخت.

خورش هویج و پسته


[ بازدید : 122 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت و طرز تهیه قیسی پلو غذای محلی اردبیل

پنجشنبه 21 تير 1397
23:41
لیلا تهامی

دستور پخت و طرز تهیه قیسی پلو غذای محلی اردبیل

قیسی پلو,قیسی پلو اردبیل,قيسي پلو,قیسی پلو اردبیلی,قیسی پلوی اردبیلی,قیسی پلوی اردبیل,قیسی پلو غذای محلی,قیسی پلو با گوشت,قیسی پلو با مرغ,قیسی پلو مجلسی,طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی,طرز تهیه قیسی پلو اردبیل,دستور پخت قیسی پلو اردبیل

قیسی پلو , قیسی پلو اردبیل , قيسي پلو , قیسی پلو اردبیلی

مواد لازم برای تهیه قیسی پلو با گوشت :

روغن : ۳ قاشق سوپخوری

قیسی : یک فنجان

نمک، فلفل : به مقدار دلخواه

جوز هندی : نصف قاشق چایخوری

برنج : ۵۰۰ گرم

گوشت : ۵۰۰گرم

آب : دو لیتر

دارچین : یک قاشق مرباخوری

کره آب شده : نیم فنجان


[ بازدید : 124 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه و پخت بیفتک سیب زمینی و گوشت

پنجشنبه 21 تير 1397
23:37
لیلا تهامی

طرز تهیه بیفتک گوشت چرخ کرده :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما گوشت را باید به اندازه کف دست بریده و پس از آن گوشت را ورقه ورقه کنید پس از انجام این کار با تیزی یک کارد آشپزخانه روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . گوشت را همراه با مقداری روغن بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و کمی سرخ کنید . پیازها را پس از خرد کردن سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب با گوشت‌ها درون قابلمه بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید تا مدت زمانی که گوشت بپزد. بعد از گذشت مدت زمان یک ساعت نمک، فلفل و برگ بو را هم به گوشت اضافه نمایید . توجه داشته باشید اگر گوشت شما در این مدت نپخته بود، دوباره یک لیوان آب بریزید و با حرارت کم گوشت را بپذید . رب گوجه فرنگی را هم با مقداری کره سرخ کنید و در پایان کار روی گوشت بریزید . سیب زمینی‌ها را پس از پخته شدن در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده‌اید، بچینید. حالا غذای شما آماده سرو شده است امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد .

بیفتک سیب زمینی


[ بازدید : 130 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت و طرز تهيه چغرتمه مرغ غذای محلی مردم گیلان

يکشنبه 17 تير 1397
23:52
لیلا تهامی

طرز تهیه چغرتمه با مرغ :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم برای شروع پیازها رو خرد کرده و در داخل روغن سرخ می‌کنیم . حالا مقداری نمک و پس از آن زعفران دم کرده را اضافه کرده بعداز انجام این مراحل مرغها را بر روی پیازها می‌چینیم . حرارت اجاق ملایم باشد تا زمانی که دو طرف مرغها کمی سرخ بشه . اکنون یک لیوان و نیم آب اضافه میکنیم و برای دومین بار زعفران را اضافه میکنیم و در قابلمه را می‌بندیم تا مرغ کاملا مغز پخت شود .

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

مرغ های سبز، هیچ نوع آنتی بیوتیکی دریافت نمی کنند. این مرغ ها در طول دوره پرورش، ۳ بار به وسیله سازمان دامپزشکی کشور آزمایش می شوند و اگر نتایج آزمایش ها نشان دهد در هر ۳ نوبت بدنشان فاقد داروهای نامبرده بوده، مجوز عرضه به عنوان مرغ سبز را دریافت خواهند کرد. اگر وجود هرگونه آنتی بیوتیک یا داروهای ضدکوکسی دیوز در بدن این مرغ ها ثابت شود، دیگر نشان مرغ سبز برای فروش به آنها داده نمی شود. در حال حاضر، حدود ۳ سال است که مرغداری های ایران در حال تولید و پرورش مرغ های سبز و عرضه آنها هستند.

تهیه مرغ کبابی خوشمزه مجلسی در فر همراه با سیب زمینی لیمویی

در پایان کار رب گوجه فرنگی را در داخل یک استکان آب حل کرده و با نمک و فلفل و مقداری دارچین به مواد اضافه می‌کنیم , در مرحله بعدی تخم مرغها رو درون یک کاسه می‌شکنیم و با کمک چنگال هم می‌زنیم پس از آن تخم مرغ را هم روی مرغها داخل قابلمه میریزیم . بعد از گذشت مدت زمان ۳ دقیقه اجاق گاز را خاموش کرده و غذا را برای سرو کردن تزیین و آماده میکنیم .


[ بازدید : 113 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش طرز تهیه سوپ سفید مجلسی و رستورانی بدون خامه

يکشنبه 17 تير 1397
23:49
لیلا تهامی

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما کرفس و نخود فرنگی و هویج را داخل آب مرغی که در اختیارتان میباشد ریخته تا و بر رو حرارت ملایم اجاق قرار میدهید تا بپزد. بعد از اینکه احساس کردید مواد شما تقریبا پخته شده است سس سفید را کم‌کم به مواد درون قابلمه اضافه کنید نزدیک به جوش آمدن که شد اجاق را خاموش کنید اکنون سوپ سفید شما آماده سرو شده است و میتوانید آنرا با سبزی جعفری که در اختیار دارید تزیین کنید . امیدواریم مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .

طرز تهیه سوپ سفید


[ بازدید : 105 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی در فر

يکشنبه 17 تير 1397
23:20
لیلا تهامی

گراتن قارچ و سیب زمینی

آموزش طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی در فر

گراتن قارچ و سیب زمینی,گراتن مرغ و قارچ و سیب زمینی,گراتن سیب زمینی و قارچ و پنیر,تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ,اموزش گراتن قارچ و سیب زمینی,گراتن سیب زمینی و قارچ در مایکروفر,گراتن سیب زمینی و قارچ بدون فر,گراتن سیب زمینی و قارچ و گوشت,گراتن سیب زمینی با مرغ و قارچ

گراتن قارچ و سیب زمینی , گراتن مرغ و قارچ و سیب زمینی , گراتن سیب زمینی و قارچ و پنیر , تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ

مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ و پنیر

سیر له شده ۱ حبه

قارچ ورقه شده ۳۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

خامه ۲/۱ فنجان

کره ۱ قاشق سوپخوری

سیب زمینی نازک ورقه شده ۱ کیلو

پنیرگودا ۱۵۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

شیر ۳/۲ فنجان


[ بازدید : 118 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]