طرز تهیه قیمه نجفی عراقی :
با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت تفریحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید با نحوه آماده نمودن و طبخ قیمه نجفی عراقی در منزل آشنا شوید . در شروع آشپزی
گوشت را همراه با پیاز و نمک و فلفل و مقداری زردچوبه درون زودپز ریخته و
اجازه میدهیم تا گوشت پخته و کم آب شود . از قبل حدودا ۱۲ ساعت نخود را هم
در آب بخیسانید و جدا گانه بپزید هنگامی که گوشت پخته شد نخود را هم به آن
اضافه نمایید تا کاملا جا افتاده شود . در یک تابه جداگانه رب را همراه با
مقداری کره تفت میدهیم پس از آن رب را هم همراه با مقداری نمک و فلفل به آن
اضافه میکنیم پس از آن دارچین و زعفران دم کرده را هم به گوشت اضافه
میکنیم در آخر مانند گوشت کوبیده مواد درون زودپز را میکوبیم .
آموزش طرز تهیه و پخت غذای خورش قیمه نجفی عراقی مجلسی
[ بازدید : 102 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]