رفتاری هایی که نشان دهنده کم محلی شوهر به زن میباشد چیست

يکشنبه 22 اسفند 1395
18:50
لیلا تهامی

رفتاری هایی که نشان دهنده کم محلی شوهر به زن میباشد چیست

رفتاری هایی که نشان دهنده کم محلی شوهر به زن میباشد چیست

اگر پیامک‌های شما را پاسخ نمی‌دهد

در این دوره زمانی راحت ترین راه برقراری ارتباط پیامک میباشد اگر طرف‌ موردنظرتان ساعت‌ها –یا حتی روزها– بعد به این نوع پیام‌های شما پاسخ می‌دهد، وقت آن رسیده است که او را فراموش کنید این کار او نشانه تنبلی نیست نشان دهنده بی توجهی او نسبت به شما میباشد .

هیچوقت دنبالتان نمی آید

مردی که به همسر و یا نامزدش علاقه دارد برای نشان دادن محبت خود دست به هر کاری خواهد زدکسی که حتی تا دم خانه‌تان نمی‌آید، نباید انتظاری برای یک رابطه طولانی‌مدت از او داشته باشید.


[ بازدید : 101 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

بهترین راه های خانگی درمان تبخال لب با داروی گیاهی و فوری

يکشنبه 22 اسفند 1395
18:45
لیلا تهامی

بهترین راه های خانگی درمان تبخال لب با داروی گیاهی و فوری

درمان تبخال لب ,درمان تبخال لب در طب سنتی ,درمان تبخال لب و دهان

۱ – گل همیشه بهار

یکی از بهترین روش های درمان تب خال لب و از بین بردن ویروس های درون دهان استفاده از عصاره گل همیشه بهار میباشد . علاوه بر این در کاهش سوزش تبخال بسیار مفید میباشد . برای تهیه عصاره گل همیشه بهار سه قاشق گل خشک را در دو لیوان آب حل کرده آن را بجوشانید زمانی که آب نصف شد عصاره باقی مانده را با کمک پنبه بر روی تبخال بکشید


[ بازدید : 101 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش طرز تهیه خورشت یا خوراک کوفته بادمجان شیرازی مجلسی

يکشنبه 22 اسفند 1395
18:40
لیلا تهامی

آموزش طرز تهیه خورشت یا خوراک کوفته بادمجان شیرازی مجلسی


حالا از مایه به اندازه یک گردو درشت برداشته و بعد از گرد کردن سرخ میکنیم پس از اینکه کوفته ها را سرخ کردید در یک تابه جداگانه مقداری پیاز را تفت داده زردچوبه و فلفل را به آن اضافه نموده و کمی هم رب گوجه به تابه اضافه نمایید . بعد از اینکه مواد را تفت دادید حدودا دو لیوان آب اضافه کنید اجازه دهید تا به دمای جوش برسد حالا زمان اضافه نمودن بادمجان و کوفته رسیده بعد از اضافه کردن آنها چند گوجه خام را هم نصف کرده و درون تابه گذاشته حرارت اجاق را کم کرده و اجازه دهید تا کوفته بادمجان شیرازی شما کاملا پخته شود .


[ بازدید : 112 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش تهیه پیده گوشت چرخ کرده همراه خمیر مخصوص + عکس

شنبه 21 اسفند 1395
21:10
لیلا تهامی

طرز تهیه خمیر پیده گوشت چرخ کرده :

برای تهیه پیده گوشت ترکی ابتدا باید خمیر را آماده نمود برای شروع آرد را پس از الک نمودن در یک کاسه ریخته در ظرفی جداگانه مایه خمیر را با شیر ولرم و شکر و نمک مخلوط نموده حالا آرد را هم کم کم به مواد اضافه میکنیم و تا زمانی که خمیر به دست نچسبد به هم زدن مواد با دست ادامه میدهیم پس از اینکه خمیر آماده شد برای ۳۰ الی ۴۵ دقیقه به خمیر استراحت میدهیم تا خمیر آماده شود مواد مایه پیده گوشت ترکیه ای را آماده میکنیم .


[ بازدید : 107 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش ساده و راحت طرز تهیه شیر عسلی غلیظ در خانه

شنبه 21 اسفند 1395
21:02
لیلا تهامی

طرز تهیه شیر عسلی خانگی :

با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت تفریحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید با نحوه آماده نمودن شیر عسلی در خانه آشنا شوید . برای تهیه این دسر راحت یک تابه پهن انتخاب نموده و آن را بروی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده شیر و شکر را درون تابه ریخته و مدام آن را با یک قاشق چوبی هم زده زمانی که نیمی از شیر شما بخار شد و شیر عسلی به غلظت دلخواه شما رسید کره را هم اضافه نمایید اکنون شیر عسلی شما آماده شده و میتوانید میل نمایید .


[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش آشپزی ساده و طرز تهیه لقمه سوخاری همراه با پنیر و گردو

شنبه 21 اسفند 1395
20:53
لیلا تهامی

طرز تهیه لقمه سوخاری پنیر و گردو :

با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت تفریحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید با نحوه آماده نمودن و طبخ لقمه سوخاری ساده آشنا شوید .برای شروع در یک کاسه مناسب تخم مرغ و شیر را مخلوط نموده و بعد از آن رعفران حل شده را به مایه اضافه میکنیم . حالا خمیر یوفکا را پهن کرده و پنیر را همراه با گردو بر روی خمیر ریخته بعد از انجام این کار لبه های خمیر را به هر شکلی که دوست داریم پیچیده


[ بازدید : 100 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

آموزش طرز تهیه یک سالاد گیاهی خوشمزه و رژیمی با نام کبیج

شنبه 21 اسفند 1395
20:41
لیلا تهامی

طرز تهیه سالاد کبیج :

با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت تفریحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید با نحوه آماده نمودن و طبخ سالاد گیاهی خوشمزه آشنا شوید . همانطور که در لیست مواد لازم ذکر شده تمام مواد سالاد را پس از خرد کردن با هم مخلوط نموده پس از اینکه مواد بخوبی با هم مخلوط شد در یک کاسه جداگانه سس مایونز را همراه با ماست موسیر مخلوط نموده توجه داشته باشید نسبت اندازه ماست و سس با هم برابر باشد حالا مقداری هم نمک و فلفل به سس اضافه نموده و آنرا به مخلوط مواد سالاد گیاهی اضافه نمایید . سالاد را برای ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار داده تا حسابی مزه دار شود پس ار آن میتوانید میل نمایید .


[ بازدید : 92 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه دلمه خیار

جمعه 20 اسفند 1395
19:50
لیلا تهامی

طرز تهیه دلمه خیار :

با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت تفریحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید با نحوه آماده نمودن و طبخ دلمه با خیار در منزل آشنا شوید .برای شروع خیار های بزرگ را باید انتخاب نمایید و پس از شست شوی خیار داخل آنها را بصورت عمودی با ابزار مناسب خالی نمایید . تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده پس از اب کردن کرده پیاز و سیر را در تابه تفت میدهیم زرد چوبه را هم به مواد اضافه میکنیم کمی که طلایی رنگ شد گوشت را هم همراه با مقداری نمک و فلفل و فلفل سیاه به مواد درون تابه اضافه میکنیم


[ بازدید : 104 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

همه چیز در مورد “آنزیم” و انواع آنزیم

چهارشنبه 18 اسفند 1395
20:28
لیلا تهامی



  • آنزیم , آنزیم چیست , انواع آنزیم
  • آنزیم یا کاتالیزگر یک ماده آلی است که یک فرایند شیمیایی را در یک سازواره یا موجود زنده تقویت یا تضعیف می‌کند ولی خودش دگرگون نمی‌شود. به عبارت دیگر آنزیم‌ها کاتالیزگرهای فرایندهای زیستی هستند و نسبت به کاتالیزگرهای غیر زیستی کارایی بسیار بالایی دارند. اغلب آنزیم‌ها ساختار پروتئینی دارند، به غیر از انواع محدودی از آن‌ها که از جنس ریبونوکلئیک اسید هستند؛ مانند ریبوزوم‌ها.آنزیم‌ها با پایین آوردن انرژی فعال‌سازی یک واکنش فعالیت می‌کنند.

  • منبع : آنزیم

  • همه چیز در مورد “آنزیم” و انواع آنزیم

آنزیم


[ بازدید : 95 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهيه مرغ حلقه ای

سه شنبه 17 اسفند 1395
17:22
لیلا تهامی

طرز تهيه مرغ حلقه ای :

با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت تفریحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید با نحوه آماده نمودن و طبخ مرغ حلقه ای خوشمزه در منزل آشنا شوید . در شروع آشپزی و برای تهیه خمیر آرد را همراه مقداری نمک و سبزی گشنیز و ماء الشعیر مخلوط نموده در حین مخلوط کردن آب را هم کم کم به مواد اضافه میکنیم و تا زمانی که خمیر به دست نچسبد مواد را با هم ورز میدهیم . خمیر را بعد از قرار دادن در کیسه نایلون برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کنار میگذاریم . در مرحله بعد پیاز را پی از خرد کردن سرخ نموده و به آن سینه مرغی را که در اختیار داریم اضافه میکنیم و مشغول تفت دادن مواد میشویم .


[ بازدید : 104 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]