در ابتدای
آشپزی پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر مخلوط میکنیم این مخلوط در یک کاسه
ریخته و با استفاده از حرارت بخار آب محلول ژلاتین و شیر را حل میکنیم . در
مرحله بعد به سراغ خامه رفته و آنرا در یک قابلمه کوچک ریخته الباقی شیری
که داریم را به خامه اضافه میکنیم و مشغول هم زدن خامه و شیر میشویم شکر را
هم کم کم اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا کاملا یکدست شوند
قابلمه را
بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا شکر هم در شیر حل شود و زمانی
که شیر داغ شد قبل از آنکه به نقطه جوش برسد قابلمه را از روی شعله گاز
برمیداریم . اکنون نوبت اضافه کردن الباقی مواد میباشد . شکلات تخته ای را
که قبلا رنده نموده اید را همراه با اسانس وانیل و پس از این دو پودر
کاکائو و محلول شیر و ژلاتینی که قلا آماده نموده ایم را به مواد درون
قابلمه اضافه میکنیم .
این مواد را با قاشق هم میزنیم تا کاملا پاناکوتا یکدست شود . دسر پاناکوتا شکلاتی خود را درون یخچال قرار میدهیم تا پاناکوتا شکلاتی
بسته شود . میتوانید دسر خوشمزه خود را با خامه و استفاده از میوه هایی
مانند آلبولو و توت فرنگی و حتی موز تزیین نمایید . در ضمن با کم و زیاد
کردن مقدار مصرفی پودر کاکائو و شکلاتی که در اختیار دارید میتوانید رنگ دسر پاناکوتا شکلاتی را تیره تر و یا روشن تر نمایید . از این دسر خوشمزه نیز میتوان بعنوان کیک تولد بچه گانه استفاده نمود . امیدواریم مورد قبول شما کاربران گرامی واقع گردیده باشد .
آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی همراه عکس تزیین دسر
[ بازدید : 150 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]